2777
2789
اگه وصل شدین دوست داشتین یه صلوات واسه حاجتم بفرستین♥️🍀

ممنون عزیزم. خیلی ممنون ازت 

برات آیت الکرسی خوندم. انشاالله ب هرچی ک میخوای برسی 💓

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://t.me/proxy?server=Ferench.penthouse.repair&port=443&secret=7jK5IN_7UWQwKOL2uHjU6sF3d ...

من تلگرام ندارم تا حالا هم فیل تر شکن نداشتم الان چطوری اینارو نصب کنم ؟

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
اول باید تلگرام نصب کنی عزیزم

مرسی بخاطرپروکسیا برامن البته فقط میزنه درحال بروزرسانی🥲

پل یافالکن نداری بفرسی؟ممنون میشم

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
https://t.me/proxy?server=1-86.numberfa.co.uk&port=2310&secret=7jK5IN_7UWQwKOL2uHjU6sEgICAgI ...

پل یافالکن نداری برای ارگو

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
مرسی بخاطرپروکسیا برامن البته فقط میزنه درحال بروزرسانی🥲 پل یافالکن نداری بفرسی؟ممنون میشم

قربانت

نه عزیزم ندارم

بزار چن تا پرو‌ک‌س.ی دیگه بفرستم اونارم امتحان کن

قربانت نه عزیزم ندارم بزار چن تا پرو‌ک‌س.ی دیگه بفرستم اونارم امتحان کن

مرسی بفرس 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز