2777
2789
عنوان

کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارا دهه ۸۰ مد بود!! واسه اینه میگن تا همه چی صد اکی نشده به هیشکی نگید، اون طرف هم امیدوارم نتیجه کارش رو ببینه و رسوا بشه و برای شما هم سوتفاهم ها برطرف شه و به ارامش برسی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ما چه کمکی میتونیم بهت بکنیم عزیزم چه کاری از دست ما برمیاد؟ نگران نباش عزیزم خدا بزرگه مطمئن ...

خیلی ممنون فقط واسم دعا کنید 

ب امام رضا توسل کردم اکی بشه نذر کردم برم زیارت 

این احتمال هم هس  هرچیزی ممکنه

هر حرفی رو به خودت نگیر

چرا آخه پدرت واسه همچین موضوعی گریه کرده؟ هرکی هرچی میتونه بگه، واقعا شنونده باید عاقل باشه، نگران نباش، خدا مکرشون رو به خودشون برمیگردونه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
دورت بگردم الهی همین طور بشه  خدا به دلت آرامش بده  آرامش بزرگترین سرمایه زندگیم بود&nbs ...

زنده باشی...ارامشت رو دوباره از سر بگیر..تو تو این اتفاقات بی تقصیر بودی...پس سرت رو بالا بگیر و به فاللل نیک نگاه کن...قطعا خیریتی توش بوده

مشکل از دورن خود خانواده شماست، مشکل از پدر شماست ، مشکل خود شمایی، که دنبال آبرو میگردین، در واقع چیزی که دنبالش میگردین آبرو نیست، تعصبه، تحجره، چه اهمیتی واقعا پشت سر شما چی گفتن؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کی گفته دختری که قبل ازدواج رابطه داشته ناپاک و گناهکاره؟؟؟؟؟؟استانداردهای قجری رو دور بندازید، چه اهمیتی داره کی چی میگه ، زندگیتونو بکنید، سرتون درد میکنه؟؟؟ اشک پدرتون برای اینکه مثلا تو قبلا دوست پسر داشتی درمیاد، کمرش واسه این میشکنه؟؟ حتی اگه داشتی هم اصلا و ابدا نباید این مهم باشه که کمر پدرتون واسه انتخاب های اولیه دخترش بخواد بشکنه یا نه، اشکال از شما و اهمیت به فرهنگ گند گرفته است وگرنه حرف بیجا و بیخود هر لحظه ممکنه یه نفر علیه ما بزنه