2777
2789
عنوان

کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست
برعکسش بود مثلا واسه پسر نامه میدادن، کمر پدر پسر میشکست، این استاندارهای بو گرفته فقط واسه دختر هست ...

خواستگار مهم نیست 

ضرمفت مردم و نشر دادنش عذابه 

خواستگار مهم نیست  ضرمفت مردم و نشر دادنش عذابه

فکر کن این نامه رو واسه دادشت دادن، همونقدر اهمیت بده، نمیتونی نه؟؟؟ دیدی گفتم مشکل از دورن و مغز خودتونه وگرنه دشمن همیشه هست، دیدگاه خودتونو باید درست کنید که دختر مساوی آبرو نیست، تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن این نامه رو واسه دادشت دادن، همونقدر اهمیت بده، نمیتونی نه؟؟؟ دیدی گفتم مشکل از دورن و مغز خو ...

آره اگ واسه داداشم بود اونم سخت بود برامون 

ولی قبول دارم واسه دختر سخت تره 

آره اگ واسه داداشم بود اونم سخت بود برامون  ولی قبول دارم واسه دختر سخت تره

خوبه اعتراف کردی، پس بهتره جای و وکیل و پلیس بازی، روی تفکرات و تعصبات بیهوده خودتون فکر کنید ، مشکل در ذهن و سر شماست نه در نامه اون زن و هیچ کسی دیگه، گرفتی؟

ایشالله خیلی خوشبخت بشی برات توحید خوندم

الهی آمین 

خیلی ممنون 

بی نهایت خوشحال شدم 

چقد خوبه که هنوز آدم خوب توی دنیا هست 

خدا برات خوب بخواد 

بخدا اشکم در اومد 

بازم برام بخون 

هميشه برام دعاکن 

الهی آمین  خیلی ممنون  بی نهایت خوشحال شدم  چقد خوبه که هنوز آدم خوب توی دنیا هست& ...

ای جووونم عزیزم چشم حتما حتما سر نمازا و قران و... همیشه برات دعا میکنم یادم نمیره

لطف داری خوبی از خودته مهربون

نگران نباش هر چیزی دوره ای داره

منم کلی سختی کشیدم و میکشم ولی بالاخره تمام میشه 

متوسل شو به شهید ابراهیم هادی 

۱۴۰۰ صلوات براش بفرست و مشکلتو بهش بگو

ای جووونم عزیزم چشم حتما حتما سر نمازا و قران و... همیشه برات دعا میکنم یادم نمیره لطف داری خوبی از ...

خیلی ممنون عزیزم منم هميشه ب یادتم 

ممنون گلم 

مرسی امیدوارم خدا بخاطر قلب مهربونت به منم لطف کنه 

ای جووونم عزیزم چشم حتما حتما سر نمازا و قران و... همیشه برات دعا میکنم یادم نمیره لطف داری خوبی از ...

همه 1400 تا رو باید تو یک وعده بگم؟ یا میشه ب دفعات؟