ایقد دلم گرفته داشت بارون. میزد اومدم اتاق نشستم سیردل گریع کردم گفتم خدایا توکمکمون کن😔🙏🏻 التماس دعا
یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله حتمامیری، منم بخاطر بچمه بخاطرشهریه مدیرش راهش نداد یک هفته امروز نشست گریه کرد گفت دوست دارم برم، ازصبح انگارقلبمو چنگ زدن، فقط گفتم خدایا توکمک کن،
یاامام رضا🙏🏻😔
یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
درست میشه مطمئن باش واسه منم دعا کن اگ بگم چیشده ک همتون پراتون میریزه الان یه تاپیک جدید میز ...
باشه عزیزم میخونم