2777
2789

ایقد دلم گرفته داشت بارون. میزد اومدم اتاق نشستم سیردل گریع کردم گفتم خدایا توکمکمون کن😔🙏🏻 التماس دعا

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
دیدم به داداشش رک و روراست بگو شمارشو میخوام

روم نمیشه اخه ..اگه گفت شما!؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایقد دلم گرفته داشت بارون. میزد اومدم اتاق نشستم سیردل گریع کردم گفتم خدایا توکمکمون کن😔🙏🏻 التماس ...

منم چن روزه خیلی دلم گرفته انقد ماجرای ناحق واسم ساختن ک مغز استخونمو آتیش زدن 

برام دعاکنید 

من اقلیت مذهبی هستم ولی همه مقدسات برام مقدسن 

ب امام رضا توسل کردم که زندگیم اکی بشه مسائلم حل بشه میرم زیارت حتما 

منم چن روزه خیلی دلم گرفته انقد ماجرای ناحق واسم ساختن ک مغز استخونمو آتیش زدن  برام دعاکنید&n ...

انشالله حتمامیری، منم بخاطر بچمه بخاطرشهریه مدیرش راهش نداد یک هفته امروز نشست گریه کرد گفت دوست دارم برم، ازصبح انگارقلبمو چنگ زدن، فقط گفتم خدایا توکمک کن، 

یاامام رضا🙏🏻😔

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
خب  روشو نداری ادامه نده شاید کائنات سر راه هم قرارتون بده

🌹🙏

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
انشالله حتمامیری، منم بخاطر بچمه بخاطرشهریه مدیرش راهش نداد یک هفته امروز نشست گریه کرد گفت دوست دار ...

درست میشه مطمئن باش واسه منم دعا کن اگ بگم چیشده ک همتون پراتون میریزه 

الان یه تاپیک جدید میزنم میگم 

درست میشه مطمئن باش واسه منم دعا کن اگ بگم چیشده ک همتون پراتون میریزه  الان یه تاپیک جدید میز ...

باشه عزیزم میخونم