2777
2789
منم زیردلم تیزمیکشه بخصوص وقتی یکم کارمیکنم یا ازته دل میخندم ودیگر علائم پریودی همش میترسم پریود بش ...

من تا پریودم خیلی مونده.موعدم ۲۳ ابانه!!ولی از الان زیر دلم و سینه هام شروع کرده به تیر کشیدن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا پریودم خیلی مونده.موعدم ۲۳ ابانه!!ولی از الان زیر دلم و سینه هام شروع کرده به تیر کشیدن!

منم الان فکرکنم ۱هفته ای باشه دلم تیرمیکشه ایشالا حامله ای چندوقته تواقدامی؟

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️

من و نامزدم رابطه داشتیم بدون دخول و با بکارت و فقط کنار واژنم ارضا شدن این رابطه سه روز قبل تخمگ گذاری بود احتمال بارداری چقدره ؟ ۲۰ ام باید پریود بشم علائم پریودی دارم اما خیلی وحشتم دارم

من و نامزدم رابطه داشتیم بدون دخول و با بکارت و فقط کنار واژنم ارضا شدن این رابطه سه روز قبل تخمگ گذ ...

منم اوایل خیلی ازین موضوع میترسیدم زمانیکه عقد بودم وسریع قرص میخوردم🤣حاملگی به این راحتیاهم نیست نگران نباش اونم بدون دخول و باپرده

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
من قرص خو نخوردم  خدا کنه

نه قرصنمیخواد لامصب تو بکارت داری  بذار بیوفتی به اقدام ایشالا که یودبارداربشی ولی لگه مثل من خیلی جلوگیری کنی ازین نگرانی الآنت خندت میگیره

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
اسی چخبر،تست زدی؟

نه دلدردای پریودی دارم منصرف شدم.میگم امروز چندبار ترشح خونی ازم خارج شد میدونی براچیه؟ دفعه اوله اینجور میشم قبلایا خونریزی میکردم روزموعدم یا لک میدیدم نه اینکه اینجور باترشح باشه

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
نه دلدردای پریودی دارم منصرف شدم.میگم امروز چندبار ترشح خونی ازم خارج شد میدونی براچیه؟ دفعه اوله ای ...

موقع اقدام اینجور چیزا پیش میاد

منم ماه پیش اولین روز با ترشح لکه داشتم ک فرداش پریود شدم

احتمالش هس ک داری پریود میشی خواهر

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
موقع اقدام اینجور چیزا پیش میاد منم ماه پیش اولین روز با ترشح لکه داشتم ک فرداش پریود شدم احتمالش ...

اره خودمم همین‌احتمالو دادم دلدردهم دارم دیگه واقعا اعصابم نمیکشه خسته شدم ازانتظار کسایی که بعدازمن ازدواج کردن حاملن و من هنوز دنبال اینم که کی عقب میندازم خوشحال بشم😭

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
اره خودمم همین‌احتمالو دادم دلدردهم دارم دیگه واقعا اعصابم نمیکشه خسته شدم ازانتظار کسایی که بعدازمن ...

انشالله زودی باردار بشی میدونم انتظار کشیدن خیلی سخته منم سر دخترم دوسال انتظار کشیدم،الان هم هیچ مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم،برا همین دیگه قید بچه رو کلا میزنم تا وقتی ک برم دکتر،عزیزم مشکل شما مگه چیه؟مشکلتون از همسرته؟

انشالله زودی باردار بشی میدونم انتظار کشیدن خیلی سخته منم سر دخترم دوسال انتظار کشیدم،الان هم هیچ مش ...

نه ماهیچکدوم مشکلی نداریم و دکترمم گفته جفتتون خیلی خوبین حتی عکس رنگی ازرحمم گرفتن لوله هامم مشکلی نداره ولی نمیدونم چراخداجواب دعاهامو نمیده😭

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
نه ماهیچکدوم مشکلی نداریم و دکترمم گفته جفتتون خیلی خوبین حتی عکس رنگی ازرحمم گرفتن لوله هامم مشکلی ...

عزیزم پس دکترت رو عوض کن خب

اهل کجایی تو؟