2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

170 بازدید | 26 پست

بچه ها من هفته ۳۷هستم

دلم نمیخاد طبیعی کنم

دلم سزارین میخاد که دکترم میگه به هیچ عنوان و اینا

وزیر میزی ۵تومن میخاد

امروز امازیش دادم دفع پروتئین داشتم 

به نظرتون بیمارستان به خاطر دفع پروتئین سزارین میکنه ؟که پول زیر میزی به دکترو‌ ندیم

معلومه سزارين….

بله دفع پروتئين يكي از علائم مسموميت بارداريه و ممكنه سزارين اوژانسي بشين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری دکترای شهر ما زیرمیزی نمیگیرن انصافا . سزارین خوبه ولی نشد طبیعی هم بدنیا میتونی بیاری بلطف خدا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

۵ تومن چیزی نیست بخدا قسم من طبیعی بچه اوردم میدونم چقدددد سخته ۲۰ تومنم بدی کمه ن که بگم اوضاع مالیم خوبه ن بخدا شوهرم کارگره ولی وقتی داشتم درد میکشیدم گفتم کاش حلقه ازدواجم میفروختم سز میشدم 

مامان دوتا فرشته 😍

پس چرا همه این روزا میگن طبیعی خیلی بهتره بچه ها؟ عوارضش هم میگن کمتره

خيلي توجه نكن 😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پس چرا همه این روزا میگن طبیعی خیلی بهتره بچه ها؟ عوارضش هم میگن کمتره

ن بابا کی گفته افتادگیه رحم میگیری.افتادگیه مثانه.بهم‌ریختگی‌شکل‌‌بدنت‌وووو خیلی بدرد نخوره اون مال زمانی بود ک چاره ای نداشتن