2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 42 پست

مثبته

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا عجله چی داری آمپول بزنی . بیخیالش.تا ده روزی دیگه دوباره بگذره.خیلیا پیش اومده که بی بی با ازما ...

اره نمیزنم آمپولو 

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم

سابقه عقب انداختن هم داری؟این عجیبه

وگرنه مدیکور خط دوم میندازه

اعتباری بهش نیس

حالا صبر کن تا چند روز دیگه

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
شما جدیدادوباره بی بی بزن ببین پررنگ تر شده یا کمرنگتر 

3روز پشت سرهم ک زدم. آخری رو امروز زدم همین ک عکسشو بالا دادم از همه پررنگ تر بود. 

برامن هاله بود این قشنگ واضحه بابا حاملع ای

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
منم میگم یه هفته صبر کن

اره صبر میکنم باز تست میزنم اگر باز مثبت شد میرم آز. امروز تست ریما خریدم ولی خراب بود میگن این دقیقتره. چیزی ازش میدونید؟ 

برامن هاله بود این قشنگ واضحه بابا حاملع ای

یعنی دکتر اشتباه کرده یا هنوز زوده و تو سونو معلوم نیس؟ 

اخه سونوگرافی نرفتم. دکتر با دستگاه خودش انجام داد واسم

بازم تکرار کن تا چندروز .تگه پررنگتر بشه به مرور شک نکن بارداری.چون بیخود که پررنگ نمیشه

اگه به من باشه هرروز میزنم😂😂😂😂

واسه منم اینطوری بوده  ولی باردار نبودم..البته عقب ننداختم..مثلا روزی که پریود میخواستم بشم اینطوری شده بعدش پری اومده

هرچی خدا بخواد

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
یعنی دکتر اشتباه کرده یا هنوز زوده و تو سونو معلوم نیس؟  اخه سونوگرافی نرفتم. دکتر با دستگاه خ ...

چرا ازمایش خون نمیدی

سونو مشخصه ک زوده

اره نمیزنم آمپولو 

عزیزم امپول پروژسترون برای حاملگی مشکلی ندارع حتی اگ حامله باشی فقط جای جنین سفت میشع اگ نباشی پری میشی

بزن 

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫
سابقه عقب انداختن هم داری؟این عجیبه وگرنه مدیکور خط دوم میندازه اعتباری بهش نیس حالا صبر کن تا چن ...

اره سابقه دارم عقب بندازم درحد 10 12 روز. ولی خب اقدام نبودم اونموقع ها. ینی در حد 12 روز دیگ باید میشدم