2821
2789
عنوان

28 سالمه:)

237 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

بنظرتون توی این سن دیر نیست برای دوباره کنکور سراسری شرکت کردن؟

رشته تجربی؟ میشه قبول شد؟ جریان ترمیم معدل و ... سخت نیست؟

خودم لیسانس بهداشت عمومی دانشگاه روزانه درس خواندم.

از اول کنکور بدم ی رشته بهتر یا ارشد رشته خودم؟

در کنار ارشد رشته خودم هنر و زبان هم کار کنم..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه واقعا همچین چیزی میخوای نه دیر نیست ادامه بده چون ممکنه دو سال دیگه باز  بگی دیر نیست شروع کنم؟!بعد بگی کاش همون دو سال پیش شروع کرده بودم

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
از اول یا ادامه رشته خودم؟ آخه متاهل هم هستم کارای خونه و ... هست. 

هر کاری رو از هرجایی شروع کنی و تو هر سنی دیر نیست 

اگ شوهر و بچه مانع پیشرفتت نباشن خوبه 

نمیدونم از هرجا دوس داری رشته خودتو تا کجا ادامه دادی ؟

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
هر کاری رو از هرجایی شروع کنی و تو هر سنی دیر نیست  اگ شوهر و بچه مانع پیشرفتت نباشن خوبه  ...

رشته خودم تا لیسانس ... کنارش ی کار آزاد راه اندازی کردم که درآمد خیلی متوسطی ازش دارم 

نه همسرم همراهمه .... اما قصد اقدام دارم، نمی‌دونم بعدش راهم هموار باشه یا نه....🥺

باید ببینی چی روحت و ارضا میکنه همون راهو برو

واقعا نمیدونم

چی روحمو ارضا می‌کنه انکار اصلا نمیشه ... 

هر راهی میرم میگم بعدش دیگه حالم خوبه ! اما میبینم نه ... هنوز ی گوشه روحم ارضا نشده از لحاظ تحصیلی و شغلی ....

رشته خودم تا لیسانس ... کنارش ی کار آزاد راه اندازی کردم که درآمد خیلی متوسطی ازش دارم  نه همس ...

خب خوبه دیگه همونو ادمه بده بچه داری یا کلا برا اولی میخای اقدام کنی ؟

خب با بچه سخته مگر اینکه پرستار بگیری براش یا پیش مادری مادر شوهری بزاری ازش مراقبت کنن

ولی اگ برای دومی اقدامی ک اشتباه میکنی 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
خب خوبه دیگه همونو ادمه بده بچه داری یا کلا برا اولی میخای اقدام کنی ؟ خب با بچه سخته مگر اینکه پرس ...

نه عزیزم ۴ سال ازدواج کردم 

قصد دارم برای اولی اقدام کنم ... مامان و مادرهمسرم هر دو کمک حالم هستن.

خودمم احساس میکنم رشته خودمو ادامه بدم بهتره چون بخوام از اول شروع کنم راه طولانی تر و سخت تری در پیش دارم ..