2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من چند جلسه رفتم ببین به مرور میبینی چند ماه بعدش

من تو کلینیک پوست و مو کار میکنم خودم خیلی خانوما میان راضین من یک جلسه انجام دادم هزینش دادم بعد دکتر اونجا گفت دیگه نمی‌خواد هزینه بدی هفته ای یکبار بزن برای همون خیالم راحت از هزینه اما میخواستم بدونم فقط ضرر ندارد و اثر داره یا نه 

من تو کلینیک پوست و مو کار میکنم خودم خیلی خانوما میان راضین من یک جلسه انجام دادم هزینش دادم بعد دک ...

ببین من خیلی روش ها رو امتحان کردم 

اول که باید کلی جلسه بری تا نتیجه ببینی. بعد اکثرشون هم تا چند ماه بلکه یک سال تاثیرش هست. بعد کم کم اثرش می ره! 

یا ارحم الراحمین
ببین من خیلی روش ها رو امتحان کردم  اول که باید کلی جلسه بری تا نتیجه ببینی. بعد اکثرشون هم تا ...

خیلی ممنون ازت حالا بیشتر از عوارضش من میترسم اگر چه همه جا گفته عوارضی نداره

ریزش مو به خیلی عوامل مربوطه. ممکنه ژنتیکی باشه ممکنه از تغذیه باشه یا آلودگی یا حتی شامپوی بد. اکثر مواقع کمبود ویتامین باعث این مشکل میشه. برای همین اول از همه باید دکتر علت این مشکل و بدونه بعد یکی از روش ها رو استفاده کنه.

من چند ماه مزوتراپی و کربوکسی تراپی انجام دادم و خدا رو شکر الان مشکلی ندارم. من کلینیک دکتر کمالی میرفتم- اینم شمارشونه ٠٩١٢١٥٩٢٢٢٢

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست  شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶