2777
2789
عنوان

برنامه فرداتون چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟

295 بازدید | 34 پست

من اون پنج شنبه خونه بودم صبح زود رفتم باشگاه بعد سر راه اسفناج خریدم اومدم خونه جارو و گردگیری کردم طی کشیدم اطوکاری داشتم آشپزخونه رو مرتب کردم آخرشبم رفتم حموم.............فردا قراربود با دوستان صبحانه بریم پارک بانوان شیما مریض شد نمیریم.......حالا خدا خیر بخاد بی حرف پیش گفتم فردا هم بمونم خونه تمیزکاری کنم یه کمم لباس بریزم تو ماشین......شماها برنامتون چیه؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی .

هیچی که نمیشه یعنی صبونه هم نمیخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تا ظهر که سرکارم ، بعدازظهر خونه رو مرتب میکنم ، شبم دعونیم.

چه خوب  

من شهر غریبم بابام اینا اومدن خونمون فردا خونه ایم 😁

خوشابحالتون

هیچی که نمیشه یعنی صبونه هم نمیخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ظهر بیدار میشن هرروز :(   چایی و یه بسکوییت کوچیک همین .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میخایم بریم شمال

سرده

قرار با خواستگار😅

چه زیبا  پس حسابی تو فکر تیپ زدنی ها  

چه خوب    

ولی برنامه ای که ارزو دارم اینه و مطمئنم به زودی براورده میشه 

تاظهر با علی سرکاریم ، ظهر میایم خونه استراحت میکنیم ، بعدازظهر میریم بیرون خرید ، شبم پیتزا میخوریم 😁

علی کراشمه 😂😂😂

خدایا خودت هوامو داشته باش 

تصمیم دارم آخرین یونیتی که قبل از اثاث کشی از کتاب زبان خوندم رو دوره کنم بعد زنگ بزنم که معلمم کلاسهامو دوباره ادامه بده.

تصمیم قطعی نگرفتم. یه دل میگم الان باید هفته ای 120 بدم پس اندازم کم میشه. از یه طرف میگم حیفه اینقدر پول دادم نصفه کاره رهاش کنم.

خیلی هم که با این پای شکسته نمیتونم کار کنم. فوقش بتونم یه تی بکشم زمینو.

کار چندانی ندارم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سرده

آره

هفته آینده همسرم میخاد دوستاش رو ببره.

تابستون خونه همسایه بالایی مون لوله ترکید نم داد خونه ما کپک زد کلی چیزها 

الانم رختخواب ها تو کمد نیستن و از دیوار آویزونن   

میخام برم یه کم خونه رد مرتب کنیم.