2777
2789
عنوان

خيلي ترسيدم

184 بازدید | 12 پست

بچه ها من شوهرم رفته ماموريت دو تا بچه كوچيك هم دارم بعد به عمه ام گفتم بياد چند روز پيشم بمونه كمك حالم باشه 

اين عمه ام يه شوهر داره كه بنده خدا تازگي ها چندماهي هست كه آلزايمر گرفته و اصلا نميتونه تنها جايي بذارتش بخاطر همين همه جا با خودش ميبره، امروزم با خودش اورده بود ، بعد اين بنده خدا نزديك ٨٠ سالشه و فوق العاده مرد شريف و مؤمن  و خوبي هست الانم كه الزايمر گرفته اختلال حواس داره

ما شبا زود ميخوابيم تقريبا يكساعت پيش كه تو اتاقم خوابيده بودم و داشتم بچمو شير ميدادم ، اون بنده خدا بيدار شد رفت دسشويي ولي وقتي برگشت چون خونه تاريك بود الزايمر هم داره اشتباهي اومد تو اتاق من بالا سر من وايساده بود گيج شده بود نميدونست بايد چيكار كنه هي به من نگاه ميكرد هي پتو رو دست ميزد ميخواست بياد رو تخت بخوابه ، من انقد ترسيده بودم كه داشتم سكته ميكردم تو تاريكي زبونم بند اومده بود يه ربع همونجوري بود بعد رفت حالا همش ميترسم دوباره بياد نميدونم چيكار كنم اگه به عمه ام بگم خيلي ناراحت ميشه كلا خجالتي هست و بخاطر وضعيت شوهرش از همه قطع رابطه كرده خيلي دلشكسته هست 

ميترسم در اتاقو قفل كنم بازم بد باشه چون صبحا زياد ميخوابم اگه عمه ام بيدار بشه ببينه در قفله خيلي بهش برميخوره

نه قفل کن دل جمع تری  اشکال نداره ناراحت باشه 

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب درو قفل کن میدونی که راحت میخابی اگه گفت چرا قفل کردی بگو قفل درخرابه نمیشه دروببندم باید قفل کنم وگرنه باز میمونه

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
خيلي ترسيدم ساعت ١٠ بود اگه تا صبح دوباره پاشه بره دسشويي بياد يهو بيفته رو نوزادم كه رو تخت بغلم خو ...

من در حالت عادی هم در اتاق خواب رو میبندم... بالاخره شب آدم با لباس راحتی می‌خوابه،شما هم که بچه شیر میدی لباست راحت تره دیگه...عذرت موجه هست...درو ببند با خیال راحت بخواب که استرس هم نداشته باشی

ن قفل کن بگو لباس خاب میپوشم در قفل میکنم

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
اونا سنشون بالاست چجوری اومده کمک حالت بشه

عمه ام ٦٥ سالشه و ماشالله خيلي توانمند هست البته من بيشتر بخاطر اينكه تنها نباشم و نترسم گفتم بياد و وقتي دارم كار ميكنم و اشپزي يا با بچه بزرگم درس و مشق ، حواسش به كوچيكه باشه در اين حد نه كه بخواد برام كارهاي سخت بكنه