2777
2789
عنوان

شبا خوابای خیلی بدی میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 45 پست
آجی برا تولد داداش مرحومت توی خونه قرآن بخون صلوات بفرست و بنظرم بهشون نگو که میخوای بری یا بزارن بر ...

اگه نرم دق میکنم مطمعنم هم ک نمیتونم برم از وقتی ازدواج کردم تاحالا نرفتم کلن دلم تاول زده نمیتونم گریه کنم مگه اینکه برم سر خاکش 

براش جز ب جز قران میخونم شاید سبک تر شدم

سلام عزیزم ممنونم ازت تو چطوری؟ ممنونم از مهر شما عزیزم 

فداتشم من 

چقدر ناراحتم از وضعیتی که داری عزیزکم 😞

این مدتو تو فقط خوبی کن و کوتاه بیا قشنگم 

تا اونا دلشون به رحم بیاد 

جتی بزارن سال بعد کنکور بدی و درس بخونی 

و برا خودت کسی بشی ..تو هنوز فقط هیچده سالته 

من خودمم لرم و خیلی خیلی ناراحت شدم از داستان زندگیت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نرم دق میکنم مطمعنم هم ک نمیتونم برم از وقتی ازدواج کردم تاحالا نرفتم کلن دلم تاول زده نمیت ...

مطمئن باش قرآنی که میخونی هم به خودت کمک میکنه هم برای داداشت خوبه 

فعلا هیچی نگو تا یه مدتی بگذره که دلشون به رحم بیاد و بفهمن تو هیچ گناهی نداری و چقدر معصوم و نازی 

وای خیلی دلم شکست و گریه کردم برات 🙂💔

خدا به دادت برسه عزیزم و ازته دلم دعا میکنم از این وضع نجات پیدا کنی 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
فداتشم من  چقدر ناراحتم از وضعیتی که داری عزیزکم 😞 این مدتو تو فقط خوبی کن و کوتاه بیا قشنگم ...

ممنونم ازت دوست عزیزم کاش میتونستم از اینجا بغلتون کنم 

ببخشید شما نمیدونید میشه با گوشی برا کنکور ثبت نام کرد یا نه؟

مطمئن باش قرآنی که میخونی هم به خودت کمک میکنه هم برای داداشت خوبه  فعلا هیچی نگو تا یه مدتی ب ...

اونا خودشون هر روز میرن سر خاک بچه شون من اینجا دق کردم مادرم اونجا پیر شده تنهاست 😭بابام میگه صبح میره قبرستون میشینه تا ظهر 

نمیدونم چجوری دلشو اروم کنم دیگه مامانبزرگم اومده پیشش کاری از دستش بر نمیاد حرف هیشکیو گوش نیمده

اونا خودشون هر روز میرن سر خاک بچه شون من اینجا دق کردم مادرم اونجا پیر شده تنهاست 😭بابام میگه صبح ...

من درکت میکنم آجیه قشنگم 

ینی هر آدمی که یه ذره احساس داشته باشه میتونه تو رو درک کنه و بفهمه چقدر حالت بده و چقدر بیشتر از خودت نگران خانواده ت هستی ...

فقط ازت میخوام صبر داشته باشی و بدونی که این روزا میگذره 

حال مادرت کم کم بهتر میشه 

حتی خانواده ی شوهرتم کم کم آروم تر میشن آجیه قشنگم ..تنها کار صبر و دعاست 

و اینکه به شوهرت نزدیک بشی چون یه روزی اگه شوهرت بخواد بهت کمک کنه یا بخواد درس بخونی یا بهت محبت کنه هیچکسییی نمیتونه جلوشو بگیره و الان شانس زندگیت شوهرته که باهات خوب بشه تو باهاش مهربون باش ... 

ممنونم ازت دوست عزیزم کاش میتونستم از اینجا بغلتون کنم  ببخشید شما نمیدونید میشه با گوشی برا ک ...

دوررررتتتتتت بگردم من نازنینم 😞😞😞😘😘😘

آجی فک کنم میشه مدارکتو برا یه کافی نتی بفرستی و اون برات کاراتو انجام بده تو هم پول براش واریز کنی اینترنتی ..

کافی نت اطرافتونو شمارشو از کسی بگیر و عکس مدارکتو براش بفرست ....یا برای یه دوستی آشنایی بفرست اونا ثبت نامت کنن ..

فقط اینکه شوهرت میدونه میخوای کنکور بدی؟آجی ت‌و دیگه متاهلی و شوهرت تصمیم میگیره که دانشگاه بری یا نه 

پس قبلش باید بدونن

دوررررتتتتتت بگردم من نازنینم 😞😞😞😘😘😘 آجی فک کنم میشه مدارکتو برا یه کافی نتی بفرستی و اون برا ...

عزیزم عکسم رو چجوری باید به دست کافی نت برسونم؟

نه نمیتونم در جریان بذارم میخاستم ثبتنام کنم تا دوماه دیگه شاید ایشون دلش ب رحم اومد 

درجریان زندگی من هستن ک من پشت کنکوری بودم 

عزیزم عکسم رو چجوری باید به دست کافی نت برسونم؟ نه نمیتونم در جریان بذارم میخاستم ثبتنام کنم تا دوم ...

آره با گوشی میشه ثبت نام کنی 

واسه اسکن عکس هم ببین یه عکس سه در چهار از خودت بزار رو یه صفحه بعد از دور ازش عکس بگیر و اضافه هاشو کات کن که کیفیتش بیاد پایین آخه باید زیر 70 کیلو بایت باشه 

دیگه لازم نیس بری کافینت خودت تو خونه ثبت نام کن