2777
2789
عنوان

خانمای شاغللل میشه بگید شغلتون چیه و درآمدتون چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 29 پست
کارمند.بین ۱۵ تا۱۶

ماشالا کارمند کجا

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا پارسال مدیر داخلی شرکت بودم ۱۰ حقوقم بود چون سهام شرکت هم داشتم درآمدم بالای ۲۰ بود امسال زدم بیر ...

چخوبه موفق باشین

من چ مهارتی یاد بگیرم ک بتونم ی کار پاره وقت تو شرکتا پیدا کنم؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
معلمم. 5 تومن که همشم خرج راهی میشه که میرم و میام

چقدر کم واقعا

بیشتر بشه ایشالا

رشتت چیع درامدت چقدره

لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه روزانه 

2.5

خیلی شرکتا رفتم برای کار اما نشد... 

☔💜تو همه روزهای زندگیم هیچ وقت نتونستم خودِ واقعیم باشم بخاطر سختی شرایط و کسانی که دوستشون دارم🧡🍁🍂
ماهی یک میلیون تقریبا درامد دارم البته میخوام تعغیر شغل بدم چزخ خیاطی صنعتی خریدم

بسلامتی مبارکه

ایشالا درامدتون بیشتر از قبل بشه

درآمدتون چقدره،؟

2.5 اتوکد 

گویندگی بسته ب پروژع کاریم 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه روزانه  2.5 خیلی شرکتا رفتم برای کار اما نشد...

همینم خکبه 

سعی کن پیشرقت کنی بعدا خودت مهد کودک بزنی

همینم خکبه  سعی کن پیشرقت کنی بعدا خودت مهد کودک بزنی

مورد علاقم نیس

برای کنکور ارشد میخونم تا رشته خودمو ادامه بدم 

☔💜تو همه روزهای زندگیم هیچ وقت نتونستم خودِ واقعیم باشم بخاطر سختی شرایط و کسانی که دوستشون دارم🧡🍁🍂
مورد علاقم نیس برای کنکور ارشد میخونم تا رشته خودمو ادامه بدم 

انشااللهه

من دانشگاه دام پزشکی خوندم ولی چون علاقه ای بهش ندارم تو کارای همسرم ک پیمانکار هست کمکش میکنم 😂 درآمد ماهیانه هم نمیدونم چنده ولی خودش همینجوری ماهی ۵ میفرسته برام

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
من دانشگاه دام پزشکی خوندم ولی چون علاقه ای بهش ندارم تو کارای همسرم ک پیمانکار هست کمکش میکنم 😂 در ...

خسته نباشی 

دم همسرت گرم

خسته نباشی  دم همسرت گرم

اره واقعا چون سه سال خاستگارم بوده خیلی هوامو داره حتی خانوادم بهم جهاز ندادن پول وامو ک گرفتم فقط سه چهار تا قلم میشد خرید بقیشو کلش خرید پیش خانوادش نگفت البته منم زمین و طلا داشتم اما حیفم اومد برای وسیله بفروشم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته