2821
2789
عنوان

اقدام

75 بازدید | 4 پست

سلام دوستان اگر گروه برای اقدامی ها داریم بهم بگید لطفا دو هفته دیگه میخوام اقدام کنم دوست دارم کسایی باشند که با هم صحبت کنیم 

میدونم پرروام اما دوست دارم با وجود تنبلی تخمدان همین  ماه اول باردار بشم.😊 ماه اول با وجود خوردن لتروزول اما باردار نشدم. تا ببینی چی پیش میاد 🥲 ماه دوم کلومید خوردم و آمپول زدم.این ماه هم باردار نشدم.قرص دو فامد خوردم حداقل تاخیر الکی نداشتم.ماه سوم روزی ۳ تا کلومیفن و ۲ تا لتروزول.حدودا روز اقدام میشه روز مادر امیدوارم منم مادر بشم. 😭 فولیکول ۱۳ داشتم hmg و hcg  زدم بعد از دو روز لکه بینی با یه عالمه بی بی چک منفی این ماه هم باردار نشدم . دوست داشتم روز پدر حداقل باردار باشم . تا سال دیگه اقدام نمیکنم 🥰🥰خدایا شکرت این ماه بدون هیچ دارویی وقنی اصلا انتظارش را نداشتم فقط به خواسته خودت باردار شدم. ممنون از عیدی شب نیمه شعبان
لطفا اگه کسی داشت منم لایک کن

من هفته دیگه میخوام اقدام کنم دوست دارم چند نفر باشند با هم صحبت کنیم و همدیگه را راهنمایی کنیم چون واقعا با خانواده خودمم راحت نیستم

میدونم پرروام اما دوست دارم با وجود تنبلی تخمدان همین  ماه اول باردار بشم.😊 ماه اول با وجود خوردن لتروزول اما باردار نشدم. تا ببینی چی پیش میاد 🥲 ماه دوم کلومید خوردم و آمپول زدم.این ماه هم باردار نشدم.قرص دو فامد خوردم حداقل تاخیر الکی نداشتم.ماه سوم روزی ۳ تا کلومیفن و ۲ تا لتروزول.حدودا روز اقدام میشه روز مادر امیدوارم منم مادر بشم. 😭 فولیکول ۱۳ داشتم hmg و hcg  زدم بعد از دو روز لکه بینی با یه عالمه بی بی چک منفی این ماه هم باردار نشدم . دوست داشتم روز پدر حداقل باردار باشم . تا سال دیگه اقدام نمیکنم 🥰🥰خدایا شکرت این ماه بدون هیچ دارویی وقنی اصلا انتظارش را نداشتم فقط به خواسته خودت باردار شدم. ممنون از عیدی شب نیمه شعبان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هفته دیگه میخوام اقدام کنم دوست دارم چند نفر باشند با هم صحبت کنیم و همدیگه را راهنمایی کنیم چون ...

اقدام کردی؟

شادی را منتقل میکرد ، مثلِ برگِ نعناعی رقصان در فنجانِ چای . .🍃☕
اقدام کردی؟

بله تا ببینم چی میشه