2777
2789
عنوان

بد دل شدم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ب روش بیارم چ فایده داره  دیگ گذشته  ولی بد دل شدم  دست خودم نیست  میگم نک ...

اینجوری که خودتو از چشمش میندازی باهاش اوکی باش من خودم عاشق یکی بودم چندسال پیش ولی الان اصلا تو فازش نیستم برام مهم نیست چکار میکنه یا...... گذر زمان همه چیو تغییر میده

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اینجوری که خودتو از چشمش میندازی باهاش اوکی باش من خودم عاشق یکی بودم چندسال پیش ولی الان اصلا تو فا ...

اره واقعا 

الان ک حس میکنم نکنه من هیچ دوست نداره و همه ابنا الکیه 

و نکنه هر چی بوده برا اون دختره 

اینجوری که خودتو از چشمش میندازی باهاش اوکی باش من خودم عاشق یکی بودم چندسال پیش ولی الان اصلا تو فا ...

و اینکه ب من نگفت اینو 

گفت من صاف و ساده 

با هیچ کس نبودم ک هیچکس نبود تو زندگیم 

و اینکه ب من نگفت اینو  گفت من صاف و ساده  با هیچ کس نبودم ک هیچکس نبود تو زندگیم

خواسته حساست نکنه ،اینجوری خودتو پیر میکنیا یه کار کن که بشی تمام دنیاش بگه کاش زودتر پیدات میکردم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
خواسته حساست نکنه ،اینجوری خودتو پیر میکنیا یه کار کن که بشی تمام دنیاش بگه کاش زودتر پیدات میکردم

ب خدا قبلش من تو همه چیز براش کم نمیذاشتم 

اتفاقا گفت 

این همه سال تو نزدیک هم بودی .چرا زودتر نشد ک بشی خانومم

یهو این ک شنیدم بد دل شدم خیلی نسبت بهش 

دست خودمم نیست

ب خدا قبلش من تو همه چیز براش کم نمیذاشتم  اتفاقا گفت  این همه سال تو نزدیک هم بودی .چرا ...

طبیعیه که بد دل بشی من با اینکه دوست.پ داشتم قبلا زیادم اینور اونور میرفتم ولی الان  اگه بفهمم نامزدم عاشق کسی بود ناراحت میشم خب

طبیعیه که بد دل بشی من با اینکه دوست.پ داشتم قبلا زیادم اینور اونور میرفتم ولی الان  اگه بفهمم ...

من از اینکه خودم حتی دوست پسر ک بماند 

حتی تو چت کردن ک ی چیز عادیه الان 

حتی من تو چت با ی پسر نبودم

بعد اینجور 

من از اینکه خودم حتی دوست پسر ک بماند  حتی تو چت کردن ک ی چیز عادیه الان  حتی من تو چت ب ...

از یادت ببر

طبیعیه که بد دل بشی من با اینکه دوست.پ داشتم قبلا زیادم اینور اونور میرفتم ولی الان  اگه بفهمم ...

اینقدر ک من سعی کردم خوب باشم 

بهترین 

این ک شنیدم 

حالم از خودم ب هم خورد 

این جوری بود ک اگه دستش می رسید شوهر دختره رو میکشت 

خیلی داغ ن بوده 

ک حتی من ک مامانش همیشه می‌گفته از من 

من خواستگاری کرده بداش 

این آقا یمدت لج 

بعد ک دیده ۱ ماه دیگ عروسی عشقشه برگشته  

دیگ بی لج لجبازی 

اینقدر ک من سعی کردم خوب باشم  بهترین  این ک شنیدم  حالم از خودم ب هم خورد  ...

بنظرم برو مشاور اینجوری خودتو داغون میکنی و یه غده میشه تو قلبت