2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
5سالو 3سال و نیم  پیرم کردن پیررررر

بچه های من 3 ساله ونیم و2 ساله هستن دوتاهم بچه های همسرم هستن که دخترهمسرم مشکل ذهنی داره تنهایی کاری میکنه میخوره یه گوشه می شینه پسرشوهرم هم نصف روز مدرسه است نصف روز هم من باید آشغال هایی که می ریزه جمع کنم یه شوهرشلخته که حتی حوله رو سرجاش نمیذاره

خدایا خودت کمک کن 
فاصله پنج‌سال خوبه من یک سال و نیم جیگرم خون شده

کمک نداشته باشی سخته

دختر عموم دو تا پسرهاش ۱۸ ماه اختلاف سنی داشتن،اونم جگرش خون شده بود.کلی هم کمک داشت.خواهرها و خواهرزاده هاش بودن،پدرش،مادرشوهرش!همیشه هم از کل دنیا ناراحت بود که کسی کمکش نمی کنه.الان ۵.۵ و ۷ ساله شدن میرن اول و پیش دبستانی، داره نفس میکشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باورمیکنی حتی نمیتونم تنهایی یه دستشویی برم دوتابچه ی چندش دارم که همش مثل کنه چسپیدن بهم دلم خیلی گ ...

میفهمم درکت میکنم شاید خنده دار باشه ولی سر همین مسئله من دچار یبوست شدید و بواسیر شدم خیلی دردناکه ک مادرا بعد بچه دار شدن همه چیز میوفته گردنشون.حمام مریضی نظافت شستشو پخت و پر تازه شاغلم هستم شب زنده داری مریضی و دارو دیگه نگم ولی باز خدایا شکرت خدایا شکرت من پنج‌ساله از تهران خارج نشدم پنج ساله کپک زدم ن مسافرت ن تفریح ن هیچی مردم دیگه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بچه های من 3 ساله ونیم و2 ساله هستن دوتاهم بچه های همسرم هستن که دخترهمسرم مشکل ذهنی داره تنهایی کار ...

واقعا سخته چقدر ی زن زیر فشار میتونه باشه چقدررر

چرا ۴ تا اخه... معلومه سخته

البته دوتااز بچه ها بچه های شوهرم هستن مادرشون فوت شده ولی ای کاش فوت نمیشد که من بدبخت بیام این زندگی ودوتاهم من بیارم بشم بیچاره 

خدایا خودت کمک کن 
کمک نداشته باشی سخته دختر عموم دو تا پسرهاش ۱۸ ماه اختلاف سنی داشتن،اونم جگرش خون شده بود.کلی هم کم ...

ببین شیر ب شیر از دوقلو سخت تره واقعا سخت تره مخصوصا دوتا پسر لجوج و بد قلق دیگه نگم برات پسر بزرگم بد غذاست از بس هیچی نمیخوره همیشه مریضه کوچیکه لجوجه و یک‌دندنده

ببین شیر ب شیر از دوقلو سخت تره واقعا سخت تره مخصوصا دوتا پسر لجوج و بد قلق دیگه نگم برات پسر بزرگم ...

من برعکس شما دوتادختر که بزرگه بدغذا ونق نقی دومی هم لجباز ویه دنده

خدایا خودت کمک کن 
اهان. بزلرشون مهد. خانه بازی یه کاری کن سرگرم شن. چند ساله ان؟

12 ساله که مریضه 9 ساله پسر 3 ساله دختر 2 ساله هم دختر توروستا هستیم شرایط مهد رو نداریم

خدایا خودت کمک کن