2777
2789
عنوان

بچه دوم

208 بازدید | 32 پست

باشوهرم در مورد بچه دوم حرف زدم گفت اصلا توانشو ندارم نه روحی نه جسمی همین یه دونه‌کافیه ، زیاد تمایل نداره با زورم بشه گفت همه چی با خودت در صورتیکه خودمم توان ندارم ، حقیقتا یه بچه ارضامون کرده فقط فکر آیندم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگر نمیخوایید که هیچ واقعا دل میخواد بچه دوم من بارداری اولمه خیلی استرس میکشم حالت تهوع هم دارم هر روز بالا میارم همون یدونه سالم بغل بگیر از خدا هیچ چی نمیخوام کافیه واسم 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من دوتا دارم واقعا سختههههه سختههههه سختههههههه 

من 4تا دارم باورمیکنی بیزارشدم ازهمه چی  اینقد خسته ام روزی صدبار خودمو نفرین میکنم کاش نازا بودم

خدایا خودت کمک کن 
من 4تا دارم باورمیکنی بیزارشدم ازهمه چی  اینقد خسته ام روزی صدبار خودمو نفرین میکنم کاش نازا بو ...

واقعا سخته سخته خیلی سخته منم بریدم.خیلی داغونم مخصوصا شوهرم اصلا نمیگه خرت ب چند من از بس همه چی رو انداخته گردنم 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

شیر به شیرن حق میدم بهت سخته الان دختر من چهارسال و نیمشه،دارم واسه دومی اقدام میکنم.اگه خدا بخواد ...

فاصله پنج‌سال خوبه من یک سال و نیم جیگرم خون شده

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

واقعا سخته سخته خیلی سخته منم بریدم.خیلی داغونم مخصوصا شوهرم اصلا نمیگه خرت ب چند من از بس همه چی رو ...

باورمیکنی حتی نمیتونم تنهایی یه دستشویی برم دوتابچه ی چندش دارم که همش مثل کنه چسپیدن بهم دلم خیلی گرفته 

خدایا خودت کمک کن