2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خواب دیدیم همسرم بیماری سختی داره تو خیابون نشستم گریه میکنم میگم خدایا درست کن دیگه هیچ گناهی نم ...

میگن همونطوری که تعبیر میکنی اتفاق میوفته پس تعبیر بد نکن. گریه که تو خواب تعبیرش خوشحالیه

.

گاهی خوابها حاوی الهاماتی هستن برای ما به همسرت گوشزد کن که از یک سری ادمها دوری کنه اگر معامله ایی در راه داره یا پیشنهاد کاری از طرف یک عده فعلن قبول نکنه چون خداوند گاهی به ما خطری در اینده رو از طریق خواب هشدار میده تا ما جلوش رو بگیریم من همین خواب رو برای یک‌نفر دیدم بش گفتم مشکل برات پیش میاد اما نمیدونستم چه مشکلی قراره براش ایجاد شه فقط بش گفتم خوابهای من تعبیر دارند ولی مبارزه نکن که سقوط میکنی یک هفته بعدش چند نفر بدجور تو کارش باش دشمن شدن طوری که دقیقن مث خوابم هیچ کس کنارش نبود خواب خوبه هشدار میده

تو‌دل پاکی داری تو واسطه هستی از طرف خدا که به همسرت هشدار بدی که دشمنانی داره که باید ازش دوری کنه و گریه تو خوابت عالیه تعبیر اینکه خدا کمکت میکنه و رفع میشه من تعبیر خواب بلد نیشم ولی همیشه الهامات الهی رو از طریق خواب گرفتم و واسه این که برای خودمم پیش اومده برات تعبیرش کردم میگزره نگران نباش خدا دوستت داره داره بت پیغام میده تا نجات پیدا کنید