من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
تمام عمرم رو یخ حوض سرد زمستون رو شکوندم و با دست لباس میشستم به قول بی بی خدا بیامرزم همه رو گربه شوری میکردم مچ دستم نمیکشید چنگ بزنم الان دیگه با دست نمیتونم اگه میتونی فعلن یک دو قلو کوچیک از سمساری بگیر تا بعد یک تمام اتوماتیک نو عالی بخری
تمام عمرم رو یخ حوض سرد زمستون رو شکوندم و با دست لباس میشستم به قول بی بی خدا بیامرزم همه رو گربه ش ...
سه خط اولو فک کردم دارم رمان میخونم منی ک عاضق ادبیاتم میتونم بگم شما قلم عالی داری ،😍🥺
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
فدات ادبیاتم همیشه ۲۰ بود و تاریخم ولی تو علوم مدرک دانشگاه دارم😀⚘
خیلی خوبه ادامه بده بنویس بنظرم و کم کم حتما از یه جا میتونی ازش درامد داشته باشی خیلیا برای طراحی سایت محتوا نویس میخان تو شیپور و دیوار بگرد و براشون تست بده مطمئنم تو مجله ها و نویسنده شدن هم میتونی موفق بشی