2821
2789

اره 

دورو برم یکی هست نداره

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تمام عمرم رو یخ حوض سرد زمستون رو شکوندم و با دست لباس میشستم به قول بی بی خدا بیامرزم همه رو گربه شوری میکردم مچ دستم نمیکشید چنگ بزنم الان دیگه با دست نمیتونم اگه میتونی فعلن یک دو قلو کوچیک از سمساری بگیر تا بعد یک تمام اتوماتیک نو عالی بخری

تمام عمرم رو یخ حوض سرد زمستون رو شکوندم و با دست لباس میشستم به قول بی بی خدا بیامرزم همه رو گربه ش ...

سه خط اولو فک کردم دارم رمان میخونم منی ک عاضق ادبیاتم میتونم بگم شما قلم عالی داری ،😍🥺

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
فدات ادبیاتم همیشه ۲۰ بود و تاریخم ولی تو علوم مدرک دانشگاه دارم😀⚘

خیلی خوبه ادامه بده بنویس بنظرم و کم کم حتما از یه جا میتونی ازش درامد داشته باشی خیلیا برای طراحی سایت محتوا نویس میخان تو شیپور و دیوار بگرد و براشون تست بده مطمئنم تو مجله ها و نویسنده شدن هم میتونی موفق بشی