یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫 ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫 ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)
من جدیدا یه جوش بزرگ زده اونجام درد داره میترسم یعنی hpv؟ کسی اطلاع داره بدبختی رفته ...
وااای
بآید تست بدی فقط واکسن نزن.این اشنام بعد واکسن از نوع کم خطر به پرخطر تبدیل شد
واکسن گارداسیل قبل اینکه مبتلا بشی باید بزنی
نگران نباش عزیزم.درد نداره میگن خارش و اینا تکرر ادرار.شما به تست اچ پی وی بده خیالت رو راحت کن...پاپ اسمیر نه هااا...یه آزمایش مخصوص داره.البته دکتر معاینه کنه میفهمه زگیله یا چیز دیگه