2777
2789
عنوان

اینم بختکه؟؟؟؟کمک!😭

182 بازدید | 20 پست

تو تاپیک قبلیم هم گفتم چند وقته خواب میبینم و توی خواب علنا حس میکنم که بهم نزدیک میشه و حالت بختک میگیرتم مثلا دارم خواب میبینم و میدونم مثلا داره بهم نزدیک میشه اون لحظه که نزدیک میشه دقیقا حالته بختکه..و دور میشه ادامه خواب با اینکه خوابم ترسناک هم نیستا کاملا عادیه..میشه راهنماییم کنین چرا اینجوریه!

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

قبل خواب شنیدم سوره بقره رو اگه گوش کنید دیگه خواب ترسناک نمیبینید

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

_با خط خودت ایت الکرسی و چارقل بنویس بذار بالا سرت

_شاید فشارت میفته قبل خواب خرما بخور

_ب این موضوع فکر نکن و نترس تا روحت بین خواب و بیداری گیر نکنه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
_با خط خودت ایت الکرسی و چارقل بنویس بذار بالا سرت _شاید فشارت میفته قبل خواب خرما بخور _ب این موض ...

یعنی بین دور و نزدیک شدن اون هی فشار من پایین و بالا میشه؟😕

اصلا چیه موجوده؟!

خیلی درباش اطّلاعات ندارم یه سرچ بزن تو گوگل راه های رهایی از بختک رو بخون

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
قبل خواب شنیدم سوره بقره رو اگه گوش کنید دیگه خواب ترسناک نمیبینید

خواب ترسناک نمی بینم یه خواب عادیه ولی وقتی نزدیکم میشه اینجوریه نمی بینمش ولی میتونم حسش کنم و یا حتی صداش بشنوم

اصلا نمیدونم بختک هست یا نه..

خواب ترسناک نمی بینم یه خواب عادیه ولی وقتی نزدیکم میشه اینجوریه نمی بینمش ولی میتونم حسش کنم و یا ح ...

احتمال زیاد بختکه

حالا شما خوبی پسر داییم یه مدت به شدت گیر بختک افتاده بود حتی یه چرت ساده ام میخواست بزنه بختک روش میوفتاد نفسش تو خواب میگرفت اصن یه وضعی...

یه مدت سوره بقره رو قبل خواب گوش کرد و قرآن گذاشت بالای سرش و خوابید راحت شد از دستش

احتمال زیاد بختکه حالا شما خوبی پسر داییم یه مدت به شدت گیر بختک افتاده بود حتی یه چرت ساده ام میخو ...

من نفسم نمیگیره انگار سنگینی حس میکنم وقتی نزدیکم میشه انگار که مثلا گوشام بگیره و یه موج سنگینی وارد بشه..

من نفسم نمیگیره انگار سنگینی حس میکنم وقتی نزدیکم میشه انگار که مثلا گوشام بگیره و یه موج سنگینی وار ...

نمی دونم والا من واسه خودم پیش نیومده خیلی اطلاعی ندارم

ولی دو سه شب قرآن بذار بالا سرت شاید اثر کرد

اصلا چیه موجوده؟!

خیر فلج خوابه اگه میخوای توضیح کاملش رو بفرستم برات

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

فلج خواب

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

احتمال زیاد بختکه حالا شما خوبی پسر داییم یه مدت به شدت گیر بختک افتاده بود حتی یه چرت ساده ام میخو ...

این مشکل اسمش فلج خوابه و علتهای زیادی برای این مشکل هست و باعث توهم دیداری و شنیداری و بصری و حس خفگی و شنیدن و دیدن چیزهایی که وجود نداره.

وقتی این مشکل برای کسی پیش میاد علتهای مختلفی داره

از فشارهای روحی و روانی تا خستگی شدید تا تشویش و اضطراب یا خواب ناکافی و بدون آرامش، فشار روحی و افسردگی و دلایل مختلف دیگه که چندثانیه تا چند دقیقه طول میکشه و این مشکل مقطعیه یعنی به خودی خود رفع میشه