dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 عنوان راهنماییم کنید 33 بازدید | 4 پست بنظرتون پسری ک هنوز پاپیش نذاشته درموردمهریه وجهازواینچیزاباهات بحث میکنه وهنوزهیچی نشده حساسه وگیرمیده نبایدبری سرکار نبایدماشین بخری برای خودت چ معنی داره واینکه فامیل هست وکدورتی پیش اومده بود بین خانوادها فحش وفحش کشی ناجور بعد۱سال این آقا باخانوادش پاشدن اومدن عذرخواهی ک راضی کنن برای عقد.اینم بگم ن کارن ماشین ن خونه چیزی نداره.فقط درس خونده همین مگه اینکه ارثی بهش برسه بنظرتون دخترخانومب ک بااین آقاپسرازدواج کنه آیندشون چطورپیش بینی میشه بنظرتون صلاح اصلا ؟من حس خوبی ندارم نسبت ب آینده ش این قضیه درمورد نزدیک ترین کسم هست نمیدونم چطورحالیش کنم گول گریه هاشونونخورن متاسفانه خانوادم ساده هستن زود قبول میکنن 1401/08/11 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ff73 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 3843 بنظر من صلاح نیست چون پسری که هنوز هیچی نشده انقدر دخالت میکنه ببین دیگه بعدا چی میخاد بشه بعدم گریه میکنه برای دختره؟؟؟؟؟ چندشششش🤢🤢🤢
dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 بنظر من صلاح نیست چون پسری که هنوز هیچی نشده انقدر دخالت میکنه ببین دیگه بعدا چی میخاد بشه&nb ... آره پای تلفن گریه میکرد التماس میکرد متاسفانه خانواده ی منم زودباورهستن نمبدونم چیکارکنم
ff73 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 3843 آره پای تلفن گریه میکرد التماس میکرد متاسفانه خانواده ی منم زودباورهستن نمبدونم چیکارکنم هیچی شما نظرتو بگو دیگه مسئول نیستی
dokhtarekhazan مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1198 هیچی شما نظرتو بگو دیگه مسئول نیستی بگم میخوان بگن دخالت نکن مجبورم سکوت کنم امامیترسم ازآینده ش چون ب دلم افتاده حس بدی دارم