2777
2789
عنوان

کیست سینه

81 بازدید | 5 پست

سلام بچه لطفا اگه کسی راجب باید و نبایدهای کیست سینه اطلاعاتی داره بگه چه چیزهایی ممنوعه و چ چیزهایی خوبه همه چی ...

آیا کسی داشته و درمان کرده !؟

چطوری و با چه روشی درمان کرده!؟

آیا کسی خمیر نمک گذاشته و اطلاعاتی ازش داره و انجام داده و خوب شده!؟

کسی بوده که با کیست سینه باردار شده و مشکلی پیش نیومده؟

🙏🌹🙏

الهی مرا آن ده که آن به...

منو لایک کن علائمش چی 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منو لایک کن علائمش چی 

عائمش زیاده آروم آروم خودش و علائمش رو نشون میده هرچی حادتر بشه علائمش تابلو میشه 

خلاصه هرماه باید معاینه کنید یه روز خاصی رو مشخص کنید بعد پریودی تو حموم با دستاتون معاینه کنید چیزی نباشه 

من خودم حسش میکردم و درد داشت

الهی مرا آن ده که آن به...
عائمش زیاده آروم آروم خودش و علائمش رو نشون میده هرچی حادتر بشه علائمش تابلو میشه  خلاصه هر ...

من چند سال زیر سینه سمت چپم تیر می‌کشید وقتی عصبی میشم بدتر میشه بالای سینم باد میکنه جدیدا تا زیر بغلم زده درده هر دکتری رفتم همه یجی میگن سونو سینه انجام دادم چیزی نبود ولی خیلی میترسم

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....