2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 12962 بازدید | 30 پست
رفتی سونو دادی؟ تشخیص دکترت چی بود؟ من مشکلی ندارم دکترمم گفت اصلا حتی با بارداری ممکنه خوب شه

آه سونو دادم فیبروکیستیک گف هر دو داره یکی پراکندس و ریزه ولی یکی بزرگ و ی جان .

لعنتی فولیک اسیدم کیست سینه میاره لامصب اونم میخورم

ولی خب هرچی کافئین داره حذف کردم دردش بهتره

میخوام خمیرنمک بزارم ببینم کسی گذاشته و خوب شده

الهی مرا آن ده که آن به...
آه سونو دادم فیبروکیستیک گف هر دو داره یکی پراکندس و ریزه ولی یکی بزرگ و ی جان . لعنتی فولیک اسیدم ...

هزیزم منم تو هردو دارم ولی سمت چپ بیشتر 

برای دردش کپسول گل معربی المانی بخر عالیه 

خمیر نمک رو منم شنیدم اما امتکان نکردم منم باردارم و فولیک اسید میخورم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هزیزم منم تو هردو دارم ولی سمت چپ بیشتر  برای دردش کپسول گل معربی المانی بخر عالیه  خمیر ...

منم هر دو و راستم بزرگتره ودردش بیشتر 

گل مغربی گفت هفته ای ۲تا بخورم و ویتامین ای ۱روز در میان 

شما بارداری گل مغربی ضرر نداره!!!!؟؟؟

نمیدونم گفت مامو بهتره اگه حامله شدی سونو بده 

من ۴۲سالم هست بعد ۴۰ باید رفت مامو انجام داد .منم به احتمال زیاد برا داروها وآمپولای هورمونی هست که برا بچه دار شدن زدم تقریبادوسال پیش بود اینم یکی از عوارضشه اوفففففف

Javahrdozibarok@
نمیدونم گفت مامو بهتره اگه حامله شدی سونو بده  من ۴۲سالم هست بعد ۴۰ باید رفت مامو انجام داد .م ...

آخی عزیزم ان شاءالله چیز خاصی نیست و هیچ مشکلی نباشه خدا نی نی نازتم حفظش کنه 🌹

هرچی خدا بخواد عزیزم ❤

ببخشید میشه بپرسم چند سالتونه ؟ 

چند ساله ازدواج کردین و چند سال اقدام کردین برا بچه؟

و چه اقداماتی برا بچه کردین؟

هنوزم میخوایین ی ن؟ 

ببخشید میشه بپرسم چند سالتونه ؟  چند ساله ازدواج کردین و چند سال اقدام کردین برا بچه؟  و ...

۴۲سالمه و۱۲سال ازدواج کردم و۶سال پیش با اولین اقدام باردارشدم وای قلبش تشکیل نشد الان ۶ساله اقدامم ورفتیم موسسه مهر رشت آزمایش وسونو وعکس وهرچی دلت بخواد انجام دادیم آخرسر گفتن تخمک اهدای ومن دیگه نا امیدم بچه هم نمیخوام دیگه ..سال ۹۸ده میلیون خرج کردم که اون موقع زیاد بود .باور میکنی برای میکرو تو یک ماه ۹۰تا آمپول زدم وچون هورمونی بوده بعداز اون هرچی دردومرض هست گرفتم البته دور از جون شما.وکیست سینه هم میگن بخاطر همون آمپولای هورمونیه

Javahrdozibarok@
۴۲سالمه و۱۲سال ازدواج کردم و۶سال پیش با اولین اقدام باردارشدم وای قلبش تشکیل نشد الان ۶ساله اقدامم و ...

ای بابا 🙁😢

ناراحت شدم 

البته که هرچی خدا بخواد و صلاح بدونه بهتره شمام تلاشت رو کردی

برا این پرسیدم ...

خواهرم ازدواج کرده بود ۷ سال یا بیشتر جلوگیری کرد بعدش اقدام کردن نشد ک نشد همه جام رفتن هرکی ی جوری ناامیدش میکردن بنده خدام هربار با ترس و لرز میرفت و با گریه برمیگشت و مایوس شده بود همه میگفتن تو باردار نمیشی !

نمیدونم چی نداری و .....

کلیم شکمش رو سوراخ سوراخ و داخل رحم و تخمدانهاش رو بررسی کرده بودن

آخرش یکی گف و یه دکتری ک ارومیه بود رو معرفی کرد و رفت پیش ایشون و ایشونم ناراحت ک چرا همچین تشخیص دادن و چرا همچی گفتن بهت و....!

شما هیچ مشکلی نداره میتونی بارداری شی!

با ی سری دارو  و اقداماتی ک گف ...

اومد و باردار شد!

۲بار باردار شد و یکیش ک همون اوایل نتونستن نگهداره 

دومیم تقریبا ۲ماهه بود ک با ی خبر ک ترسید و هول شد و استرس و نگرانی ک اونم افتاد!

ولی خدارو شکر بار ۳ام ک اقدام کردن صحیح و سالم ب دنیا اومد و الانم ماشاءالله همچی باهوش و فهمیده و بلاس ک نگوووو 😁

ولی خیلی وقتا شلوغه و حرف گوش نکن  😐

خلاصه بعد ۱۲سال بچش اومد بغلش 

خیلی جاها رفت خیلی از دکترا کلی آمپول هورمونی و هررروز میزد و ... 

ولی اون دکتره ک رفت پیشش مرد بود 

اگه بخوایین ازش بپرسم بهتون بگم کی بودن خواستین یه بارم برید پیش ایشون ❤

ای بابا 🙁😢 ناراحت شدم  البته که هرچی خدا بخواد و صلاح بدونه بهتره شمام تلاشت رو کردی برا ا ...

مرسی عزیزم خدا خواهر زاده گلت روحفظ کنه راه برام دوره خیلی رفت آمد داره سخته برم تاارومیه 

Javahrdozibarok@
مرسی عزیزم خدا خواهر زاده گلت روحفظ کنه راه برام دوره خیلی رفت آمد داره سخته برم تاارومیه 

مرسی عزیزم 

باشه عزیزم هرجور خودتون صلاح میدونید و هرچی خدا بخواد ❤