2777
2789
عنوان

بازگشت معشوق

511 بازدید | 14 پست

بچه ها حال دلم خیلی بده

این چند روز اخیر کلا بهم بی توجهی کرد انگار نه انگار که وجود دارم از طرفیم میگفت مریضم ولی من گفتم تا تهش همراهشم

نتونستم طاقت بیارم ندیدنشو. تحت تاثیر حرف بقیه هم خودم باهاش کات کردم

دست آخر گفت این تصمیم تو بوده نه ما! الان عذاب وجدان دارم خفه م میکنه که نکنه اون بهم نیاز داشته

گرچه همه میگن راجب مریضیش بهم دروغ گفته

دیگه نمیدونم چیکار کنم

میدونم طاقت نمیارم

هرکاری که بلدین بگین که برش گردونم لطفا لطفا لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب واس منم مریضه... یسالو دوماهه دیگه کاراز درمان گذشته داریم لحظه هامونو میگذرونیم تا.....(:

عزیزدلم خدا به قلبت آرامش بده

برای قلب منم دعا کن که اگه واقعا مریض بوده باشه میمیرم

دوستیتون در چه حده؟ چندساله باهمین؟ قصد ازدواجی بودین؟ دوستداشت ؟ ازش محبت و توجه میدیدی؟

9 ماه باهم بودیم خونواده های هردومون خبر داشتن از اولشم بهش گفتم اگه پایدار و بگیر نیستی نمیتونم باهات باشم قول داد که باشه. اوایلش حدود سه چهار ماه اونقدر دوستم داشت که نمیدونین از همه چیزش میگذشت تا بیاد منو ببینه. دانشگاه که باز شد دوتا دوستِ دختر پیدا کرد الان همه ی وقتش برای اوناست. به من میگفت کار دارم ولی تو دانشگاه همراه اونا میدیدمش اما منو برد باهاشون آشنا کرد و جلوی اونا کلی منو بغل کرد 

برای همین تردید دارم

دوستیتون در چه حده؟ چندساله باهمین؟ قصد ازدواجی بودین؟ دوستداشت ؟ ازش محبت و توجه میدیدی؟

هرشب خواب میبینم که بهم پیام داده که میخواد برگرده

چیکار کنم😭 بی توجهیای زیادشو نتونستم تحمل کنم

وقتیم گفتم نمیخوام ببینمت بدون اصرار گفت باشه😭میترسم بخاطر بیماریش منو از خودش دور کرده باشه

از طرفیم همه میگن خودشو بیمار جا زده تا خودت عقب بکشی

دارم پر پر میشم

9 ماه باهم بودیم خونواده های هردومون خبر داشتن از اولشم بهش گفتم اگه پایدار و بگیر نیستی نمیتونم باه ...

بیخیالش شو.دمدمی مزاجه.و اصلا بهش اعتمادی نیس.کلا بزارش کنار چون بعدها پشیمون میشی 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل ،☘️
هرشب خواب میبینم که بهم پیام داده که میخواد برگرده چیکار کنم😭 بی توجهیای زیادشو نتونستم تحمل کنم ...

نه عزیزم بیماری درکارنیس.همش بهونست احتمالا دلش یکی دیگرو هوس کرده.وقتتو تلف این آدم نکن بزارش کنار

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل ،☘️

عزیزم منم زمان دوستی باشوهرم 

۲ماه ولم کرد انقد دعا کردم وختم وچله گرفتم ولی بیفایده بود متاسفانه صلوات و بسم الله و زیارت عاشورا ویس و متوسل شدن به شهدا اخرش شمع تراپی جواب داد وبعددوفته از شمع تراپی برگشت