2777
2789
عنوان

دیسک کمر وحاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6397 بازدید | 44 پست
سلام آبجی خوبیتوروخدا میشه من و هم راهنمایی کنیمنم دیسک کمر شدید دارم ‌... دکترا آخرین بار گفتن عملو ...

منم پارگی شدید داشتم حتی از تو ام ار ای خودمم تشخیص میدادم پارگی دیسکم رو.ورزش نکردم فقط تو خونه پیاده روی و چند مدل نرمش هامسترینگ انجام دادم.بعد به دکتر گفتم می‌خوام اقدام کنم گفت تحت نظر قرار بگیری مشکلی پیش نمیاد.

سلام آبجی خوبیتوروخدا میشه من و هم راهنمایی کنیمنم دیسک کمر شدید دارم ‌... دکترا آخرین بار گفتن عملو ...

میتونی آروم خم و راست بشی،رو صندلی می‌شینی میتونی به جلو خم بشی کمرت درد نمیگیره؟اگه پا درد و بیحسی نداری میتونی باردار بشی به نظرم.ولی تو بارداری باید استراحت کنی زیاد کار نکنی وگرنه اذیت میشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تاپیکتو خواندم.عزیزم خیلی ها هستن مثل شما درد میکشم.منم درد دارم بچمو به سختی میتونم بغل کنم ولی راضی هستم.صعبالعلاج نیست که عزیزم.با این حرفا خودتو عذاب میدهی.یک روز مثبت فکر کن ببین چی میشه.اگه بچه بیاری که با این روحیه به بچه هم ظلم می‌کنی عزیزم.

پیشنهاد میکنم برای یه ویزیت پیش دکتر محسن القاسی بری پیج اینستاشم هست برو حتما راهی برای درمان هست.تهران سعادت آباد مطب داره

سلام عزیزم.والا چی بگم.نظر من اینه که برو پیش یه متخصص ارتوپدی.چند ماه زیر نظرش باش بهش تاکید کن که ...

دو سال و نیمه کارم تو دکترا میگذره خواهر

۲۰ تا ۳۰ تا ۶۰ تا دکتر

تزریق و حجامت و فیزیوتراپی و عمل و...

کارب نمونده نکردم

اینطوری باردار بشم یعنی ممکنه دور از جونم فلج شم؟

میتونی آروم خم و راست بشی،رو صندلی می‌شینی میتونی به جلو خم بشی کمرت درد نمیگیره؟اگه پا درد و بیحسی ...

اصلا خم نمیشم

الان دبیرم و امروز ۸ ساعت کلاس داشتم ولی چون طولانی نشستم مردم و زنده شدم

پای چپه خیلی درد میگیره

رو پاشنه و پنجه می تونم راه برم

عزیزم تاپیکتو خواندم.عزیزم خیلی ها هستن مثل شما درد میکشم.منم درد دارم بچمو به سختی میتونم بغل کنم و ...

من دیگه وضعم خیلی بدأ

لیوان آب به زور برمیدارم

کاش حد اقل یه بچه داشتم بخدا میرفتم عمل

الان بچه ندارم... دکترا میگن باید ۶ تا پلاتین بزارم وه احتمالا مثل ربات میشم دیگه کمرم به درد نمیخوره

التناس خدا وپیغبر و اماما.... دیگه بریدم

همه امیدم کربلاس اما جدیدا از اون هم ناامیدم

اینم عکس ام آر آی من

دو سال و نیمه کارم تو دکترا میگذره خواهر۲۰ تا ۳۰ تا ۶۰ تا دکترتزریق و حجامت و فیزیوتراپی و عمل و...ک ...

باردار بشی باید استراحت کنی مدرسه نری.بعد زایمان کارت سخت میشه هی باید بچه رو بغل کنی دور خونه رو بگردونی.اینطوری باز اذیت میشی.دکتر به منم گفته بود عمل.باردار شدم تو استراحت بودم درد نداشتم.ولی بعد زایمان کارای بچه و بغل کردناش دردم میگیره

من دیگه وضعم خیلی بدألیوان آب به زور برمیدارمکاش حد اقل یه بچه داشتم بخدا میرفتم عملالان بچه ندارم.. ...

سلام عزیزم 

یکی از فامیلای ما بخاطر تصادف بدی که کرده بود مهره هاش خیلی آسیب دیده بود در حدی که میگفتن شاید اصلا دیگه سرپا نشه عملش کردن یک سال استراحت کرد و بخودش رسیدگی کرد با کله پاچه و این جور چیزا بعدش بچه دار شد زایمان طبیعی هم انجام داد خیلیم عالی هیچ مشکلی نداشت.. واسه بارداری اگه وضعیتت وخیمه در حق خودت ظلم نکن .. اولویت خودتی و سلامتی خودت.. پس اول حال خودتو خوب کن بعد .. ببین اگه عمل بهتره بهترین دکترو پیدا کن عمل کن .. وگرنه هیچی.. آخه تو همکارا یکی دیسک کمر شدید داشت خیلی اذیت شده بود .. من خودمم دیسک کمر دارم ولی متوسطه و بعد کلی غم و غصه و فلان و درمان بالاخره اقدام کردم و الانم باردار شدم امیدوارم اذیت نشم ولی خب اگه استراحت کنم اوکیه . ان شاالله که بهتر شی گلم

سلام عزیزم یکی از فامیلای ما بخاطر تصادف بدی که کرده بود مهره هاش خیلی آسیب دیده بود در حدی که میگفت ...

سلام عزیزم خوبین؟ ببخشین درمورد این فامیلتون که گفتین بعد عمل و اینها بچه دار شد پیچ و پلاتین گذاشته بودن براش؟؟ حقیقت من سرخوردگی مهره دارم و باید عمل کنم اما میخوام باردار هم بشم برای بجه دوم

سلام عزیزم خوبین؟ ببخشین درمورد این فامیلتون که گفتین بعد عمل و اینها بچه دار شد پیچ و پلاتین گذاشته ...

آره عزیزم گذاشته چون تصادف خیلی بدی داشت و مهره هاش داغون شده بود در حدی که پدرش به دامادش گفته بود شاید اصلا سرپا نشه اگه میخوای بری داماد بشی آزادی اما شوهرش سرش موند خداروشکر سرپا شد فقط سه سال بعد عروسی کرد و بلافاصله بچه دار شد که همه سختیایی که کشید بخاطر تصادف وحشتناکش بود الانم بچه دومشو آورده... بنظرم یکی دوسال بعد عملت میتونی بفکر بچه باشی با خاطر جمعی 

آره عزیزم گذاشته چون تصادف خیلی بدی داشت و مهره هاش داغون شده بود در حدی که پدرش به دامادش گفته بود ...

ممنون عزیزم که جواب دادین. منم باید عمل گنم با پیچ و اینا. دکتر من گفت ۶ ماه بعد میتونی از نظر ما باردار بشی. حالا من اگه بخوام باردار بشم بیشتر صبر میکنم توکل بخدا دعا کنین عملم خوب باشه 

سلام عزیزم یکی از فامیلای ما بخاطر تصادف بدی که کرده بود مهره هاش خیلی آسیب دیده بود در حدی که میگفت ...

عزیزم میشه جواب بدین بارداریتون چطور گذشت؟چه جوری زایمان کردین؟

بعدش بدتر نشدین؟

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

اگر عمل کنی دکتر دیگه اجازه بارداری نامیده .منم دیسک کمر داشتم و کارهای بیمارستان و عمل انجام دادم و ...

سلام الناز جون من تو۱۴ هفته بارداری هستم الان دیسکم عود کرده درد شدید که میزنه به پام میخواستم ببینم تو بارداری ورزش و راه رفتن تو استخر انجام بدم درمان میشه؟

سلام الناز جون من تو۱۴ هفته بارداری هستم الان دیسکم عود کرده درد شدید که میزنه به پام میخواستم ببینم ...

سلام  عزیزم به نظرم شما استراحت کنی  براتون بهتره . اگر میتونی دو هفته استراحت کن . انشالله که خوب میشه .   شما باردای باید مواظب خودتون باشید . اگر خوب نشدی زیر نظر دکترت ورزش‌های سبک انجام بده .