2777
2789
عنوان

دیسک کمر وحاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6397 بازدید | 44 پست
عزیزم من زیاد درد ندارم یکم پام درد و گزگز مکنه ویه نقطه از کمرم.دکتر ام ار ای رو دید بهم استرس داد ...

به حرف دکترا گوش نکن فقط استرس میدن منو آنقدر ترسونده  بودن الان فلج میشی خواهرم نزاشت گفت شوهرم عمل کرده خیلی اذیت شدیم عمل نکن . پیش یه دکتر جراح استخوان وقت گرفت خودش اومد دنبالم برد دکتر ،،از یه طرفم همسرم دعوا میکرد  فردا فلج میشی کارهای عملو وبستری شدنم را انجام میداد .روزی که از بیمارستان زنگ زدن فردا ۳۲ به حساب بیمارستان بریز  پس فردا عمل انجام میشه خونه ما جنگ بود . آنقدر گریه کردم نمی‌خوام عمل کنم تا همسرم راضی شد عمل نکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگه باردار شدی بیا بگو با وجود دیسک کمر چی میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

منم قبل بارداری کمردرد شدید و زانو درد داشتم ام آر ار و عکس گرفتم اشتباه بزرگم این بود قبل از اینکه نشون دکتر بدم فهمیدم باردارم بعدش نشون دادم گفت دیسک کمر داری نباید باردار میشدی الان از اول بارداری زمین گیرم سیاتیک شدید پای چپ و کمردرد در حد مرگ دارم که ۲ روزه ب پای راستم زده

سلام عزیزم من تایپینگ هارو خوندم.شما با مشکل دیسک باردارشدید.زایمانتون طبیعی بود یا سز؟

سلام.بله دیسک کمر دارم یکسال استراحت کردم و دارو خوردم.بعد با اجازه ی دکتر ارتوپد اقدام به بارداری کردم.تو بارداریم هم استراحت کردم.هیچی نشد خدا رو شکر.سزارین اختیاری

منم قبل بارداری کمردرد شدید و زانو درد داشتم ام آر ار و عکس گرفتم اشتباه بزرگم این بود قبل از اینکه ...

باید استراحت کنی عزیزم زیاد سر پا نمون.به دکتر زنان هم بگو دیسک کمر ودرد شدید داری برات شیاف و آمپول می‌نویسه.یه آمپولی که هر هفته یکی میزدم.اسمش یادم رفته

سلام باردار شدم الآنم تو بغلمه عزیزم.اصلا نترسید اقدام کنید تو بارداری اصلا درد نداشتم خدا رو شکر

سلام آبجی خوبی

توروخدا میشه من و هم راهنمایی کنی

منم دیسک کمر شدید دارم ‌... دکترا آخرین بار گفتن عمل

ولی میخوام اول بچه بیارم

باشگاه میرم و حرکات اصلاحی و انجام میدم

میتونم باردار شم؟ دکترها میگن نباید باردار سی

توروخدا میشه راهنماییم کنی یه عمر دعات میکنم

سلام آبجی خوبیتوروخدا میشه من و هم راهنمایی کنیمنم دیسک کمر شدید دارم ‌... دکترا آخرین بار گفتن عملو ...

سلام عزیزم.والا چی بگم.نظر من اینه که برو پیش یه متخصص ارتوپدی.چند ماه زیر نظرش باش بهش تاکید کن که می‌خوایی اقدام بارداری کنی.استراحت کن بعد سه ماه اقدام به بارداری کن.تواین مدت هم فولیک اسید ۵بخور روزی یک عدد.انشاالله به خواستن می‌رسی عزیزمر.درکت میکنم