2777
2789
عزمزمه تو رو جدت برو تو گوگل سرچ کن و چیزیو که نمیدونی نیا بگو تو قرن ۲۱ و چرت و پرت  اتفاقا ا ...

با اینا در نیفت کسی که مسلمون و شیعه باشه همه اینا رو بلده التماس تفکر و باید به خودش بگه

وقتی قمر در عقربه ازدواج و اقدام برای بچه اوردن حجامت و ...اصلا خوب نیست

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبور نیستی تو همچین تایپیک هایی ک بوی عقب موندگی میده نظر بدی.

حالا خوبه اقا هم هستن همه جا خودشونو قاطی میکنن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

التماس تفکر🙏قرن بیستو یکو دنبال قمردر عقرب بودن😏

جالبه بعضیا از عرب رقصشو دوس دارنو کلی هزینه میکنن تا کلاسش برن یاد بگیرن ولی همین نمازشو یا مسائل دینیشو مسخره میکنن 

یا کلا اینوری باشین یا اونوری.. اینکه از دین و اعتقاداتش یه چیزایی رو گلچین کنید و بقیشو مسخره خنده داره 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزمزمه تو رو جدت برو تو گوگل سرچ کن و چیزیو که نمیدونی نیا بگو تو قرن ۲۱ و چرت و پرت  اتفاقا ا ...

شما حالیته اورین👏👏

محض اطلاعت توی گوگل هر چرتی رو هم سرچ کنی ی مطلب برات میاره 😏

شما حالیته اورین👏👏 محض اطلاعت توی گوگل هر چرتی رو هم سرچ کنی ی مطلب برات میاره 😏

برو بابا جواب ابلهان خاموشی‌ها ولی من این چیزا رو از گوگل یاد نگرفتم و از یه استاد یاد گرفتم 

دیگه هم کامنت منو ریپ نزن لطفا جناب باهوش و باعقل

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده