2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفت😔

205 بازدید | 15 پست

دوهفته ست زایمان کردم بخیه هام عفونت کرده مامانم گفت ب شوهرت بگو آناناس بگیره برای جوش خوردن زخم خوبه منم بهش گفتم بگیره امروزظهراومد گرفت گفت فقط خودت بخور منظورش این بود ب مامانت اینانده😔گفتم من روم نمیشه جلواونابخورم وتعارف نکنم اصلانمیخریدی..گفت خودشون میفهمن دیگ واس توخریدم چندجاگشتم تاپیداکردم ۱۸۰تومن گرفتم..خودش خوردکرد گذاشت تویخچال گفت خودت ازیخچال برداربخور..بعدش گفت آب هویج وآب سیب بابدبختی میگیری خودت یه لیوان میخوری یه پارچ میدی خونوادت توشیرمیدی یااونا😔گفتم منم ب اندازه خودم میخورم گفت توبایدبیشتربخوری تااونا..مامانم ۲۰روزه پیشمه ب هوای زایمانم خداخدامیکردم چندروزی ک پیشمه ب خوبی خوشی بگذره چون بابام وشوهرم باهم سازگارنیستن زیادواخلاقشون زمین تاآسمون فرق داره😥🤦‍♀️مامانم میخواست بره خونه گفت خیلی موندیم دیگ شوهرم نذاشت گفت نه بمونید بخیه هاش بهتربشه اصلافکراین چیزارونکنید و...ولی کاش برن من کم کم کارامودارم میکنم نمیخوام دلخوری کدورتی پیش بیادخدای نکرده🤕

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

شوهرت راس میگه ولی خب زشته که آدم بگه نخورین

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته آدم بین دونفر گیر کنه

کل زندگیم این حسو داشتم بین آدما موندم .الانم همین هست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

خدایی۲۰روزم زیادمن مامان کلا یه هفته موندسزارینم بودم خودم بلندشدم ازروز۵م

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
برای زودتر خشک شدن عفونت بعد از شستشو با صابون غیر عطری حتما سشوار بگیر  شوهرتم کمی حق داره

باسِرُم شستشومیدم روزی۴مرتبه بعدش میشورم باشامپوبچه وسشوارمیگیرم..چرک خشکنم هر۶ساعت دارم میخورم دکترم دیروزنوشت برام

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
خدایی۲۰روزم زیادمن مامان کلا یه هفته موندسزارینم بودم خودم بلندشدم ازروز۵م

پسربزرگم مریض شد بیشترب خاطراون موند نمیتونستم واقعا تنهایی 

خانوادتم باید رعایت کنن دیگه شوهرتم حق داره از یه نظر

دعاکن هرچی زورتربرن اگ شوهرم بزاره البته

من نمیدونم اینک اینجوریه چراهی اصرارمیکنه بمونن