2777
2789
عنوان

گوشواره طلا

757 بازدید | 48 پست

سلام خانوما دیشب من یه جفت گوشواره طلا خریدم بعد آوردم خونه گوشم کردم فردا صبحش فهمیدم یکی از گوشواره هامو از حلقه قفل کنده شده 

حموم هم رفتم

چیکار کنم دعایی ذکری 

خیلی حرص و جوش میخورم 

اخه النگوهامو سر گوشوار فروختم هیچی طلا نداشتم

یه جفت گوشواره با پولش خریدم😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای درکت میکنم ولی خب تو خونه هست دیگ پیدا میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اسی ب شوهرت مطمءنی؟ 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

سوره چیه 

برو قشنگ بگرد 

اگه حموم درپوش داره که احتمالا نیفتاده اونجا

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

یا ودود بگو بگرد پیدا میکنی

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اسی ب شوهرت مطمءنی؟ 

ینی چی آخه؟؟؟!!!!!!!!

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

نیفته تو چاه حموم 😱

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
تو خونه است خب پیدا میشه 

میترسم اخه رفته باشه تو چاه حموم گوشوار ریز و سبک بود

حتی طلا فروشم اعتراف کرد ما حلقه ضعیف گزاشتیم براتون شرمنده ایم که بررسی نکردیم😭😭😭

تو یقه لباسایی ک دراوردی وپوشیدی لای روسری و شال هایی ک سرکردی جایی ک خوابیدی لای ملحفه پتو بالش همه اینا بگرد پیدامیشه یاهم لامپاخاموش کن نور گوشی بنداز طلات شاید برقی زد معلوم شد 😂چقد راهکاردادما

❤ متاهل❤

ینی چی آخه؟؟؟!!!!!!!!

اخه طلا ی شبه گم شه ادم شک میکنه 

مطمنی کار شوهرت نبوده 

شاید البته 

من فقط حدسمو گفتم 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
اخه طلا ی شبه گم شه ادم شک میکنه  مطمنی کار شوهرت نبوده  شاید البته  من فقط حدسمو ...

عزیزم این چه تخم شکیه که به دل طرف میندازی مگا شوهرش دزده یه لنگه گوشواره رو برداره ؟؟؟

قفلش باز شده افتاده ربطی به یه روز خریدن نداره که