2777
2789
عنوان

اسید زیاد معده

250 بازدید | 12 پست

اسید زیاد معدم میاد تو حلقم بعد سرفه های شدید میکنم در حدی که عق میزنم تا آب نخورمم خوب نمیشم چیکار کنم آخه آسم خفیفم دارم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم ولی اثر نداره داروها

چی خوردی؟

اخه اسید معده از بدهی ترین بیماری هاست

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
مرسی از راهنماییت بارداریت سخت نبود بخار معدت

خیلی اذیت شدم عزیزم ... ماه های آخر بخاطر اسید معده صبحا بالا میاوردم اسید هارو 

اما خب دکتر زنان بهش بگی اسید معده داری ناشتا بهت قرص میده دیگه میگذره همون شربت برای من عالی بود

رفتم ولی اثر نداره داروها

من خودم بهترین دکتر تو مشهد رفتم 

آندوسکوپی هم رفتم 

دکتر ۵ماه که میرفتم صبح ناشتا نولپازا بهم میداد (اینو حتما امتحان کن)

بعد پنج ماه بهم گفت برو باشگاه یه ورزش پرتحرک تا انرژیت تخلیه شه...گفت اسید معده مربوط به فکرو خیاله..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بریباشگاه انرژیت تموم میشه کمتر فکر میکنی و اسید دیگه زیاد ترشح نمیشه...خلاصه من ۳سال مداوم  رفتم باشگاه ورزش زومبا 

خدایی خیلی معدم خوب شد من قبلا هفته ای ۳بار از معده درد بستری میشدم الان دیگه اونجوری نمیشم در حد یه فاموتیدین اینا زود خوب میشه 

و دکترم گفت غذاهای سرخ کردنی نخورم الان هرموقع کوکو میخورم معده درد میشم 

و اینکه قهوه و نوشابه هم خیلی بده 

تشخیص دکتر برای من این بود که ژلوفن زیاد میخورم 

گفت حتی ماهی یکی هم بخاطر عادت ماهانه یا سر درد نباید بخوری منم دیگه نمیخورم واقعا تاثیر داشته ...

الان بدنمم دیگه ترک عادت کرده فوقش ی استامینوفن میخورم همین 

والا پنتوسک ۴۰ ناشتا بقیه داروها برای آسممه نئوتادین و اکتولوکاست و اسپری و ...نمیدونم چم شده چندوقت ...

من خیلی درد کشیدم از درد گریه میکردم و واقعا میفهمم مشکلت رو من شدید تر از تو درد کشیدم 

برای همین تجربه هامو برات نوشتم ♥️♥️