2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 28105 بازدید | 128 پست
اع چقدر جالب توام مثل مني منم شوهرمو بزور راضي كردم حالا دو دل شدم

عزیزم.... آره خیلی شرایط بدیه انگار دیگه فرصت آخر الان استفاده نکنم از این موقعیت و عمل نکنم دو روز دیگه بهش بگم دیگه یا قبول نمیکنه اصلا یا دیگه به حرفمون اعتماد نمیکنن

ببین منم با اصرار خودم رفتم عمل هیچکس راضی نبود الان بینیم خوشگل شده. مشکل تنفس ندارم اما برگردم عق ...

عزیزم، خب چرا ناراضی هستی الان چه مشکلی پیش اومده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌و ببخش خندیدم😹

خخخخخخخ، اشکال نداره البته این عکسم خیلی از زاویه نزدیک بینی من 50،50است یعنی از نزدیک هرکی میبینه یه عده میگن خوبه عمل نکن یه عده میگن عمل کنی بهتره خودم بیشتر با افتادگیش مشکل دارم آخه هرچیم سن بره بالاتر بینی که افتادگیی داره افتادگیش بیشترم میشه عمل بینی یه مقدار جلوگیری میکنه ازش

من رفتم براي مشاوره دكترم گفت بينيتو بخوام نمره بدم الان ١٧من بخوام عمل كنم ميتونم ١٩كنم ولي توقع ٢٠نداشته باش چون بينيت گوشتيه

گفت بيني گوشتي رو نميشه زياد دستكاري كرد چون مشكل تنفسي مياره

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
من رفتم براي مشاوره دكترم گفت بينيتو بخوام نمره بدم الان ١٧من بخوام عمل كنم ميتونم ١٩كنم ولي توقع ٢٠ ...

اگه میتونی و دوست داری عکس بینیتو بذار ببینم در حد من گوشتی هستی یا نه🤣

همه چی انقد خون ازم رفت بعد دوستل هنوز کم خونی و کمبود ویتامین برطرف نشد چشم درد بی حسی دندان از بین ...

رز عزیزمن یکی از تاپیکهاتو دیدم عکس فرستاده بودی همه از بینیت تعریف کرده بودن و گفته بودن خیلی قشنگه میشه الانم یه عکس از بینیت بدی ببینیم البته اگه دوست داری، بابت کم خونی و کمبود ویتامین هم بالاخره عمل داره، باید از قبل و بعد عمل خیلی خودتو تقویت کنی، البته روحیه خوبم میخواد هرکاری به نظرم اگه خیلی حساس و استرسی باشی اوضاع سختتر میشه من خودم یکم استرسیم کلا