سلام خوبین؟ بچه ها لطفا یه نظر بدین خیلی برام مهم، بعد کلی اصرار همسرمو راضی کردم بینیمو عمل کنم حالا که بعد یکسال راضی شده خودم به شک افتادم انقدر تو همین نی نی سایت کلی نالیدن از عمل بینی، من نمیدونم اونا که بیرونن همه عملی و خوشگل و راضی کین اینا که تو نی نی سایت همه پشیمون کین؟ 🫡🫡🫤عکس بینیمو میفرستم بگین به نظرتون جراحی کنم خوب میشه؟ یا ارزششو نداره خواهشااااااا جواب بدین ممنون
همه چی انقد خون ازم رفت بعد دوستل هنوز کم خونی و کمبود ویتامین برطرف نشد چشم درد بی حسی دندان از بین رفتن بویایی سیاهی دور چشم افتضاح شدن حافظه و ی بینی و چهره ی دور از انتظار...پهن شدن بینی و پل بینی و....و..
منم 4ماهه عمل کردم هنوز چسب میزنم هرچی بیشتر بزنی ورم کمتر میشه
من فقط شبا گاهی چسب میزنم باید بزنیم دیه
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
بله درسته اما اولش خراب کردن و بعدش که مهارت بدست آوردن خرابی ندارن مگر اینکه طرف خیلی بدشان ...
من دکترمو انتخاب کردم دکتر بصام وقتم گرفتم برای ماه دیگه تحقیق کردم از 10 به طور مثال یه نفرم ناراضی بود اونم گفت بینیم از قبل انحراف داشته کامل رفع نشده وگرنه همه از لحاظ تنفس و تمیزی کار تاییدش کردن