2777
2789
عنوان

وقتی که حس پوچی داری

88 بازدید | 4 پست

خانوادم خیلی خوبن خداروشکر 

ولیی

خیلی اعتماد به نفسمو گرفتن 

خیلی زیاد 

نه با سرکوفت بلکه با رفتارهاشون

هیچ وقت بهم اعتماد به نفس ندادن

الان حس میکنم از پس هیچ کاری 

بر نمیام. حتی کوچکترین کارها....

من توی تعلیم رانندگی یه بارم ماشین زیرپام خاموش نشد ولی بابام جوری باهام رفتار کرد که اصلا دور رانندگی رو که عاشقش بودم خط کشیدم ... این یکیشه

دلم خیلی گرفته خیلی زیاد دلم میخواست از لحاظ مالی مستقل بودم ولی اصلا شرایطشو ندارم وارد راه و مسیری شدم که خیلی دیربازده هست و حالا حالا باید صبر کنم ...

صرفا خواستم درد و دل کنم 🙇🏻‍♀️

🦋

من میفهممت

منم از خانوادم خیلی ضربه این سبکی خوردم 

و میبینم چقدر استعدادام نادیده گرفته شد 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥺💔💔💔💔💔💔

وقتی ازدواج کردم شوهرم بهم اعتماد به نفس داد،ولی خیلی حسرت گذشته رو میخورم ،احساس میکنم قربانی اشتباهات تربیتی خانواده ام شدم 

یعنی تا مجردیم اصلا اعتماد به نفس نداشتم در صورتیکه از همه اطرافیانم سر بودم از هر لحاظ

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
وقتی ازدواج کردم شوهرم بهم اعتماد به نفس داد،ولی خیلی حسرت گذشته رو میخورم ،احساس میکنم قربانی اشتبا ...

بازم خوشحالم براتون که حداقل الان خودتون رو باور دارید...

راستش من همش سرم تو کتاب بوده چیزای زیادیو تجربه نکردم ولی هر وقتم خواستم این اتفاق بیفته خانوادم حسشو ازم گرفتن

🦋