2777
2789
عاره درست کن🤣🤣🤣🤣

😘😘❤

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نمیدونم والا ما درست کردیم مامانم گفت ته ظرف نبات بنداز یا خرما  کلا هر ترشی درست کنیم یدونه ق ...

چه جالب اینو نمیدونستم اصلان 🌹

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،ساناز،هستی تو سایت؟من اون دوست کوچولوت هستم،که پارسال تو اون یکی کاربریم درخواست دادی بهم از مشکلاتم از دست مادرشوهرم‌حرف‌زدیم،ساناز جونم،هیچی نمیخوام فقط میشه باهم حرف بزنیم،میخوام درودل کنم،دلم گرفته،حالم خیلی بده،اگه منو شناختی اسممو نگو نمیخوام شناسایی شم فقط بهم درخواست بده🫂🥲❤️

عزیز دلم ببخشید خوندم که اهوازی هستی کولر می خوام بخرم برا اهواز ب ا خونه ۸۰ متری چه ما ک و چند هزار ...

سلام. توی اسپیلت ها مارک گری ، مارک مدیا و تراست بهترین کولران. 

خانوادم همه گری و مدیا دارن واقعا خنک و خوبه.

برا 80 متری ، 30هزار و 36 هزار بخری کل خونتونو یخچال میکنه.

موتور حتما پیستونی باشه. 

پنجره ای هم اوجنرال 24هزار حرف اولو میزنه. 

پنجره ای من تراست 18 هزار بود سخت خونم خنک میشد.

الانم تهرانم دیگه. 

عزیز دلم ببخشید خوندم که اهوازی هستی کولر می خوام بخرم برا اهواز ب ا خونه ۸۰ متری چه ما ک و چند هزار ...

پنجره های اهواز همه درز دارن. با درز گیر بگیر، و اگه خونت رو به آفتاب عصره، حتما پنجره ها رو روزنامه بزن. و پرده نصب کن که گرما نیاد داخل

تو از اهواز رفتی تهران؟ من از تهران اومدم اهواز. الان درآمدمون کمی بهتر از تهرانه. اما خرجا اینجا خی ...

آره. خو اهواز خیلی ارزونتره و خرید داخلش راحت تره تهرانه. 

شوهرت نفتی یا حفاریه مگه؟