2777
2789
سیر ترشی که خیلی راحته سیر هارو تمیز کن دون دون کن با پوستش بشورشون بعد یه نبات بنداز ته ظرفت سیر ها ...

مادرشوهر دوستم جنوبی بود بنده خدا قبلش سیر رو کمی میپخت خیلی زود قابل استفاده و خوردن بود اونو بلد نیستم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چکار کنم کپک نزنه؟ 

اگه درشو خوب ببندی کپک نمیزنه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اونو کم میخرم در حد سه یا چهار بسته  چون زیاد میمونه تو فریزر طعمشو از دست میده  بسته بن ...

نوش جان عزیزم 

گردو 😍 همه چی رو خوشمزه میکنه 

به قول یکی از دخترای آشنامون 

گردو رو به منم بزنن خوشمزه میشم 😐😅😅😅😅

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
هفته ای یبار قرمه سبزی داریم ما 😑🤐

ما هفته ای دوبار داریم ولی خدایی مصرفتون زیاده 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سیر ترشی که خیلی راحته سیر هارو تمیز کن دون دون کن با پوستش بشورشون بعد یه نبات بنداز ته ظرفت سیر ها ...

چه جالب نبات و نشنیده بودم ما بعد چند وقت از درست کردن سیر ترشی شیره انگور میریزیم میزاریم بمونه خوب میشه

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
چه جالب نبات و نشنیده بودم ما بعد چند وقت از درست کردن سیر ترشی شیره انگور میریزیم میزاریم بمونه خوب ...

نمیدونم والا ما درست کردیم مامانم گفت ته ظرف نبات بنداز یا خرما 

کلا هر ترشی درست کنیم یدونه قند کوچولو میندازیم تهش یجور رسمه برای خوردن ترشی با خوشی فک کنم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
هنوز اولشی خب 😁من ۷سال هر سه چهار ماه ۱۰کیلو سبزی قرمه ۴کیلو کوکو ۴کیلو اش و چند کیلو هم سبزی سوپ و ...

ماشالله مصرف سبزیجاتتون خیلی زیاده 

من اوایل بهار سه کیلو خریدم یه ۷ کیلو هم تابستون خریدم برا یه سالم کافیه حتی اون اولی که ۳ کیاو بودم تموم نشده 😂

ماشالله مصرف سبزیجاتتون خیلی زیاده  من اوایل بهار سه کیلو خریدم یه ۷ کیلو هم تابستون خریدم برا ...

خب پاک نشده ۱۰کیلو هست دیگه 

اون ده کیلو که پاک میشه نصف میشه انگار  

الان که پاک و خردشده آماده میخرم هر دو سه ماه ۵کیلو میگیرم