2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم

372 بازدید | 20 پست

دوستان من این ماه لتروزل خوردم ۱۷ سیکلم خیلی ترشح به حالت سفید تخم مرغی داشتم سونو هم گفته بود فولیکولم ۱۷.۵ روز ۱۲ سیکلم. امروز ۲۸ سیکلم پریودهامم نامنظم . کی باید بی بی چک بزنم پریود ماه قبلم ۱۴ مهر بود . پریودی هام ۴۰ ۵۰ روز طول میکشه.ولی الان علائمی که دارم سینه درد شدید نوک سینه هام سفت شون نزدیک یک هفته اس. کمر درد و زیر شکمم مثل حالت پریودی داره. چند روزی هم هست لبام همش خشک میشه خول و خو هم خیلی عصبی شدم طاقت شنیدن یک کلمه تو رو ندارم دلم میخواد تنها باشم . به نظرتون میتونه علائم حاملگی باشه من کی باید تست کنم.؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑نمیخوام ناامیدت کنم منم ماه گذشته یک هفته به پریود سینه هام حساس شده بودن تیر میکشیدن و نوکشون سفت میشد ولی خبری نبود 

انشالله که شما بارداری 

🙄ی روز که عقب انداختی بی بی چک بزن 

اگ هم عجله داری الان بزن☹️ولی اگ زود زده باشی و منفی شه میخوره تو ذوقت

من سر در میارم

😐من از ۹ پریودیم کیت دارم میزنم بعد الان از دیروز خطش کمرنگ تر شده🤣جریان چیه؟ اونقدری دیروز پرنگ نبود که بگم الان تخمک ازاد شده برا همین کمرنگ شده 😐

خط اصلی خودش هم کمرنگ تر افتاده😑

گلم آمپول نزدم اصلا

خب اگع ۲۹ سیکل هستی میتونی بی بی بزنی .. چون سونو دادی و قطعا میدونی چ روزی تخمکت ازاد شده

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
😐من از ۹ پریودیم کیت دارم میزنم بعد الان از دیروز خطش کمرنگ تر شده🤣جریان چیه؟ اونقدری دیروز پرنگ ن ...

الان روز چندمته بزار کنار هم بعد عکسشو بفرس برام

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
شما قرص خوردی عزیزم؟؟

من ماه گذشته نه ولی این ماه خوردم😐از وقتی که خوردم یهو انقد گرمم میشه انگار دارم اتیش میگیره 

فولیکولمم بهم گفت خیلی خوبه ۳روز پشت سرم نزدیکی داشته باش🙄