2777
2789
عنوان

چرا اینطوری یه😳

347 بازدید | 37 پست

دخترم دهه هشتادی یه

چند روز دیگ تولدشه میگم چیکار کنیم میگ مامان کی حال تولد داره😑😑

میگ یه شکلات میخریم با چای میخوریم کیک اینا نمیخوام

چیکارش کنم؟؟

ینی نگیرم🥺

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیخواد نگیر .

منم حوصله تولد و.... ندارم کلا . نمیگرفتم . فقط کادو از خانوادم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تولد خودشه خودش باید خوشحال باشه اونروز

اگر اونطوری راحته و خوشحال بزار اونجوری برگذار بشه تولدش

یا اگرم دوست داشت بزار با دوستاش برن رستورانی یا کافه ای جایی

تولدشم مبارک باشه عزیزم♥️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

چه قانع خوبه اینجور هیمن کاری که میگه رو بکن هر چی کم توقع تر باشه تو آینده سازگارتره

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

حالا دختر من از یک ماه زودتر پدر تک تکمونو در میاره🤦🏻🤦🏻

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳