2777
2789
عنوان

یه سوال

117 بازدید | 12 پست
19 ب

گه تو محیط کار حس کنی همکارت ازت خوشش اومده وخیلی هم بهت توجه داشته،باشه ولی تویه بحثی به یه همکارت ک داره عقد‌میکنه بگی برای ازدواج مجردا دعا کن سرسفره عقد یا یه باردیگه ب شوخی بگی‌ من اگه ‌ازدواج کنم سکه میدم ..اون همکارت اگه قصدی داشته،باشه منصرف میشه؟؟چون خیلی سرسنگین شده و دیگه مثه قبل نیست..ناراحتم.حرفم بد بود ؟؟؟؟مثه چیزی شد ک من تورو نمیخام 

خود تحقیر نباشیم همه چیز که ازدواج نیست 

نمیدونم حرف آنچنان بدی هم نبوده 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته سن من ازیشون بیشتره ..نمیدونستن...احتمال داره فهمیده باشه؟؟؟؟

نمیدونم شاید 

اختلاف سنی تون چند ساله؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من ۸ سال بزرگترم

خب احتمالا دلیلش همینه 

نمیدونم شاید کسی بهش گفتهههه...نمیدونست....به خاطر اون دوتا جملهه نیست؟؟؟

شاید 

اون جمله ها عزیزم بیشتر خودتو تحقیر کردی طرفم شاید هوا برش داشته که شما انقدر مشتاقی یکم سرد رفتار کرده که تو بری طرفش اینم میتونه باشه اما حرفی نبوده که به اون بر بخوره 

اختلاف سنی هم خب احتمالش زیاده

شاید  اون جمله ها عزیزم بیشتر خودتو تحقیر کردی طرفم شاید هوا برش داشته که شما انقدر مشتاقی یکم ...

اما درک نمیکنم اگه کسی واقعی دوست داشته باشه بخاطر اختلاف سنی فراموش کنه و بد رفتاری کنه حالا اصلا فراموش کنه چه دلیلی داره بد رفتاری کنه مگه شما یا طرف مقابل مقصرید؟؟؟؟

البته این اتفاقات پیش میاد زیاد هم احتمال اون جمله ها هست هم این اختلاف سنی

شاید  اون جمله ها عزیزم بیشتر خودتو تحقیر کردی طرفم شاید هوا برش داشته که شما انقدر مشتاقی یکم ...

خوب حرفم اشتباه بود خودم قبول دارم ..ولی ادم اشتباه میکنه دلیل بر کامل حذف شدن نیست ب نظرم ..همش‌برام سواله ولی نمیتونم بفهمم یه جمله اشتباه باعثش شده باشه

اما درک نمیکنم اگه کسی واقعی دوست داشته باشه بخاطر اختلاف سنی فراموش کنه و بد رفتاری کنه حالا اصلا ف ...

شاید سن براش مهم بوده من همش علتشو میخام بفهمم... شاید خوشش نیمده من این جملاتو گفتم ولی یعنی کامل میره؟ الان سرد برخورد میکنه که من  دیگه‌بهش توجه نکنم چون خودش باعث شد من گرم بشم نسبت بهش..خیلی تالم بده دوست دارم  بفهمم ب خاطر سنمه یا جملاتم

اما درک نمیکنم اگه کسی واقعی دوست داشته باشه بخاطر اختلاف سنی فراموش کنه و بد رفتاری کنه حالا اصلا ف ...

یعنی ب خاطر سن کسی پشیمون نمیشه؟۸ سال بزرگتر‌بودم شاید علاقشو ازدست داده . بهرحال نظر داره اونم ..ولی کاش میفهمیدم علتشو