2777
2789
عنوان

به نام کردن خونه

231 بازدید | 27 پست

سلام،سریع میرم سر اصل مطلب

تو جلسه ی خواستگاری پدر شوهرم گفت که فلان خونه مال این پسرمه.الان نزدیک یک سال گذشته و خبری از اینکه خونه رو به نام همسر من بزنه نیست.مامانمم مدام میگه ی کاری کن خونه رو به اسم شوهرت کنن.شوهرم به مادرش گفته اونم گفته مال توئه،ولی هیچ اقدامی نمیکنن.چیکار کنم ؟خودم برم بگم بد نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو چون فقط بحث میشه و سبک میشی

کلا نباید رو این حرف ها حساب کرد خیلی قول ها داده میشه و بعد اتمام کار فراموش میشه 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
عموی منم به پسراش میگه این خونه مال توعه و چندتا دیگه اطرافیانم ولی اکثرا به نام نمیزنن 

چرا خب؟تکلیف بچه هارو باید روشن کنن دیگه ،الان دیر بجنبی برادرت نونو از گلوت میکشه بیرون

اولا ک ازین حرفا تو خواستگاریا زیاد میزنن بهش دل نبند دوم ک نگفته ک به نامش میزنم گفته برای پسرمه.ی واحد میده بشینید توش دیک صمنا ک شما اصلا دراین مورد باهاشون حرف نزن فقط خودت بده میشی

خونه رو داده بشینید کافی نیست؟!! از حرفشون نمیشه این برداشت رو کرد که حتما به نامش هم می زنند

نه کافی نیست ، بچه های دیگه ش حسابی استفاده کردن از پدرشون ، شوهرم مثل من روش نمیشه آویزون خانواده ش شه

شما دخالت نکنید 

شما هر چی بگین ممکنه سو برداشت بشه

باید همسرتون خودش اقدام کنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چرا خب؟تکلیف بچه هارو باید روشن کنن دیگه ،الان دیر بجنبی برادرت نونو از گلوت میکشه بیرون

بالاخره اول اخر بعد ۱۲۰ سال این خونه به خود شما میرسه ولی بخاطر سن بالاشون این ریسکو نمیکنن که خونه حداقل ۲ میلیاردی رو به نام بزنن..اینجوری شما همیشه باید کنارشون باشید ولی به نام بزنه دیگه تمومه

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥