2821
2789
عنوان

نامه ای به...🥲💌

181 بازدید | 16 پست

ببین من انگار جدی جدی دوست دارم‌‌....

یادمه چقدر ذوق میکردم زمانایی که جوابمو میدادی... چقدر با دقت تایپ میکردم تمام پیامام رو...چقدر با دقت به تمام خصوصیاتت توجه میکردم...ولی من اینقدر به خودم هم توجه نمیکردم...چقدر به چشمم زیبا بودی با تمام لباسایی که میپوشیدم...من تمام حرفات رو با تمام دقت و تمرکز گوش میدادم🙃

تمام حرفات رو حفظ شدم!.با اینکه تو منو نمیشناسی منم تورو یبار هم از نزدیک ندیدم ولی بیشتر از خودت بهت توجه میکردم اصلا خودت حواست هست که خندت خیلی زیباست؟

من حتی اون لحجتم دوست دارم لحجه ای که همیشه ازش فراری هستی🙃با اینکه تو منو نمیشناسی از وجودم تو این دنیا اصلا خبر نداری ولی من تمام اخلاقات،رفتارات،علایقت رو حفظ شدم🙃💔

دلیل این رفتارم رو نمیدونم...دلیلش هر چیه با اینکه هزار بار قسم خوردم دیگه بهت فکر نکنم باز تو فکرمی ...بیرون نمیری💔

دیگه امروز رسیده به دو ماه...دوماهه من هر روز قسم میخورم که دیگه بهت فکر نکنم...اخه من میدونم هیچوقت بهت نمیرسم🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونم دلت آشوبه و قلبت سرشار غم میدونم حوصله ی جمله های امید بخش و کلیشه ای رو نداری میدونم بی رمق و خالی از انگیزه ای اومدم بهت بگم تا بوده همین بوده قبل از هر به دست آوردنی از دست دادن ها بوده و توی مسیر هر قله ای سنگ و علف هرز فراوون قبل از هر طلوعی غروبی بوده و حین هر رسیدنی موانع به اون طلوعه فکر کن به اوج قله به خوشبختی و  ادم زندگیت به رسیدن نشه که خسته بشیا!🙂✨️

ما از نسل جادوگرانی هستیم که نتوانستند آنها را بسوزانند:)🕊
میدونم دلت آشوبه و قلبت سرشار غم میدونم حوصله ی جمله های امید بخش و کلیشه ای رو نداری میدونم بی رمق ...

مرسی بابت اینکه وقت گذاشتی و تایپ کردی🥺❤

من درواقع نمیخوام دوسش داشته باشم...ولی نمیتونم هر چقدر تلاش میکنم نمیشه گاهی ازش متنفر میشم حتی...

فراموشش کن چون هیچ امیدی نیست ک بهش برسی

اون تو فیلماس ک همه به هم میرسن این دنیا عدالت نداره

منم یروزی جای تو بودم،هر لحظه به یادش بودم،گریه میکردم ولی الان زیاد بهش فکر نمیکنم

البته فرق من این بود که ما همو میشناختیم و اونم میدونست

مرسی بابت اینکه وقت گذاشتی و تایپ کردی🥺❤ من درواقع نمیخوام دوسش داشته باشم...ولی نمیتونم هر چقدر ت ...

درکت میکنم عزیزم🙂🫂

زمان همه چیو درست میکنه تو سعی کن سرت و گرم کنی و زیاد بهش فکر نکنی🙂✨️

ما از نسل جادوگرانی هستیم که نتوانستند آنها را بسوزانند:)🕊