2777
2789
عنوان

خیلی میترسمممم😭

482 بازدید | 24 پست

میام نی نی سایت زندگی بقیه و تایپیکاشون رو میخونم (مخصوصاً بی‌پولی و بیماری)دلم میخواد بمیییرممم.

من شاید با توجه به بقیه مشکل خاصی ندارم و از ابتداییات زندگی برخوردارم. ولی از الان از ازدواج و بعد ۱۸ سالگیم شدیداااااا میترسم. مخصوصاً ازدواج و جنس مذکر. میترسم که مثل خیلیا که الان اینهمه مشکلات دارن بشم.

واقعاً خدا عادله؟ اگه هست پس چرا وضعیت بعضیا اینطوره؟ شما روتون تأثیر نمیزاره چیزایی که اینجا میگن؟چجوری؟

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی بی مشکل نمیشه مطمین باش چه مجرد باشی چه متاهل  به هزار و‌یک مشکل برخورد میکنی

خب آدم به چه امیدی زندگی کنه پس ؟ همش که شد رنج

خیلی ازتاپیکا دروغه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
مگ قراره همه مث هم باشن

من واقعاً تنها امیدم به بعد ازدواجه. خب ازکجا بدونم منم مثل اینا نمیشم؟ چجور بعضیا زندگی میکنن با این همهههه بدبختی

منی ک فکر میکردم طلاق مال اونای هست ک از هم بدشون میاد حالا خودم شوهرم همو دوست داریم رفتیم ب سمت جد ...

😔😔😓💔

یه چیز بهت بگم عزیزم اویزه ی گوشت کن چون تجربه دارم میگم...هیچوقت به تمام حرفایی که اینجا زده میشه یک طرفه قضاوت و باور نکن...خیلیها یه ایراد اونقدر گنده میکنن درصورتیکه اکثرا تصورات خودشونه یا خیلی از خانوما اونقدر اخلاق بدی دارن که کارای شوهرشون در مقابل اونا هیچه و ما فقط اینجا داریم حرف یه نفر رو گوش میدیم....خیلیهام اینجا داستان سرایی میکنن و واقعیت نداره حرفاشون