2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی هس زیر سر این بچه هاس

چون منم اینجوری ام

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

کم خونی یاتیرویید کلایه آزمایش بده

یاژنتیکی اخلاقتونه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من قبلا خوابگاه که بودم همینطور بودم خیلی خسته بودم همش میخوابیدم زمان امتحانا به مشکل خوردم اصلا نمیتونستم بشینم درس بخونم دو تا صفحه میخوندم خسته میشدم میخوابیدم رفتم دکتر آزمایش برام نوشت ویتامین دیم پایین بود روی ۴ در صورتیکه نرمالش روی ۲۰ هست

کم خونی یاتیرویید کلایه آزمایش بده یاژنتیکی اخلاقتونه

نمیدونم

اخه اگه تیروئید میذاشتم زمان بارداری متوجه میشدم

همشم فشارم میوفته باید یچیزی بخورم مخصوصا شیرین 

ژنتیکی هم نمیدونم چون پدر و مادرم ک خیلی اکتیون خیلی 

من قبلا خوابگاه که بودم همینطور بودم خیلی خسته بودم همش میخوابیدم زمان امتحانا به مشکل خوردم اصلا نم ...

اوه جدی؟باید برم پیش چه دکتری بگم چه آزمایشی بنویسه برام؟

نمیدونم اخه اگه تیروئید میذاشتم زمان بارداری متوجه میشدم همشم فشارم میوفته باید یچیزی بخورم مخصوصا ...

ضعیفی دیگه فشارت میفته بروچکاپ

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز