نظام قدیمم دوسال پشت کنکور موندم قبلاهم چهل درصد تاثیر داشت بیشترم رو کنکور مانور میدادن الانم ک چهل درصده چ فرقی داشته؟ اون چهل درصدم مال رشته هایی بود ک بر اساس سوابق تحصیلی میخواستی بری الانم بنظرم همینطوره چون انقد تو امتحان نهایی تقلب زیاده ک نمیشه رشته ها پزشکی و پیرا بر اساس سوابق باشه ک😪😪😪
پس ما الان باید چیکار کنیم انگار تو اطلاعات خوبه میشه یکم در مورد کنکور امسال توضیح بدی
عزیزم میری اموزش و پرورش منطقتون اونجا بهتون میگن برو فلان مدرسه. میری فلان مدرسه یه درخواست از طرف تو میفرستن واسه اداره اموزش و پرورش کل استان. اگه سنجش اعلام کرد که نظام قدیما هم میتونن ترمیم انجام بدن میری هزینه رو پرداخت میکنی و مشخص میکنی چندتا از درساتو میخوای امتحان بدی . اگه ترمیم معدل برای نظام قدیما وجود نداشت که فقط باید برای کنکور بخونی
درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از"بیشعوری"هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.