اگه تو شرایطم قرار میگرفتی چیکار میکردی....قبلا هم بهتونگفتم ازدواج کردم بخاطر شغل همسرم اومدیم تهران نه فامیلی نه دوستی نه آشنایی هیچکسو ندارم شوهرمم که نمیاره برم سرکار از صب تا شب خونم تصمیم گرفتم برم کلاس ثبت نام کنم تا هم سرگرم شم هم دوست پیدا کنم اما همسرم میگه این ماه صبر کن ماه بعد خصوصی برو نمیتونم چیکار کنم برم یا نه انتخاب برام سخت بود که ازتون نظرتونو خواستم خصوصی خوبه اما دیگه تو کلاس فقط خودمم دوستی آشنایی نیس عمومیم که چند نفر هستم خصوصی ۴ ماه طول میکنم عمومی یک سال و نیم
زبان....قبلا میرفتم اما گذاشتم کنار البته مربیگری و داوری کاراته هم دارم هی میخواهم برم دنبال کاراش اونم اوکی کنم ولی دیگه حوصلم نمیکشه البته ناگفته نماند ۲۶ سالمه
ولی تا میتونی خودت رو رشد بده ❣️ کتاب زبان تونستی همون اطراف خونتون مربی کاراته شو
نمیزاره کار آرایشگاهی میکردم پدیکور قشنگ داشتم پیشرفت میکردم هنرجو میگرفتم فقط یه ماه گذاشت دیگه نذاشت....الان یه ماهی بیخیال شدم میگم چیزی نگم شاید خودش نظرش عوض شه....الانم گفتم کلاس عمومی تا شنید مختلطه گفت خصوصی برم ولی نمیخوام هر حرفی که میزنی قبول کنم نمی دونم واقعا موندم چیکار کنم خصوصی یا عمومی
بعد ۴ماه یه ترم میشه یا چون قبلا رفتی مدرکی چیزی میگیری ؟ به نظرم این و خصوصی برو ولی در کنارش برای ...
نه عزیزم ۴ ماه کلا تموم میشه چون خصوصیه کلا کلاس دست خودمه هر روز ۳ ساعته برا ۴ ماه تموم میشه منم فکرم اینه تموم کنم کار مترجمی یا آموزش شروع کنم البته اگه بشه نشه هم چون علاقه دارم ادامه میدم ولی همسرم از فکرم خبر نداره اونموقع کلا نمیزاره برم...عمومی چون هفته ای یک بار هست بخاطر همین زیاد طول میکشه