2777
2789
عنوان

میدونید بدشانس ترمن نیست؟ 😔

191 بازدید | 20 پست

من شوهرم قبلن خاستگار دختر فامیلمون بوده اون هم قشنگتر من قدبلند. تر من و خیلی هم پولدارن ولی من هیچی نیستم اون دختره هم یکسره همه مهمونی هاهست شوهرمم هنوز توفکرشه سر مهریه ب توافق نرسیدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا حساسیت نشون نده مهم اینه الان تو زنشی

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

مهم اينه الان همسر تويه

و هرچي باشه تورو پسنديده

سعي كن خيلي تو مهمونيا شكيل و جذاب باشي...و اصلا به روت نياري ك همسرت به اون توجه داره

كارت يكم سخته

خداي مهربونم اميدمو نا اميد نكن...

چرا قبول کردی؟😑

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

شما اگه از قبل میدونستین و این موضوع اذیتت میکرد نباید با شوهرت ازدواج میکردی 

حالا هم بی خیال باش دختر هنوز مجرد

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اصلاااا بهش فکر نکن عزیزم وگرنه هم زندگیتو خراب میکنی هم خودخوری میکنی و روح و روانتو داغون میکنی این مسئله رو از ذهنت بیرون کن همچی بین اونا تموم شده شوهرت شمارو انتخاب کرده و مقایسه شما با ایشون کاملا اشتباهه عزیزم 

اعصاب خودتو داغون نکن عزیزم برو مشاور حرفاش کمکت میکنه بتونی از ذهنت بیرونش کنی و عزت نفس بگیری

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

بنظرم چون خودتو پایبن گرفتی شوهرتم سواستفاده میکنه. ببین به ارایش ، یه باشگاه رفتن، به کلاس رفتن و ... اینا همش سطحتو بالا میبره. تو شاید ففط به چشم شوهرت نمیای که حساسش کنی رو خودت

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

شوهرتم تو فکرش هست؟ شوهر من وقتی میریم مهمونی همش چشمم بهش هست 

ببخشیدا مشکل از شوهرت یکی بزن تو سرش 😑

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........