2777
2789
عنوان

خواهر شوهر تیکه کن😑

1214 بازدید | 80 پست

وقتتون بخیر بچه ها پیشاپیش عذر خواهی میکنم متن یکم طولانیه،دوستان خونه ما ۳طبقس ،اول مادرشوهرم بعد من الانم خاهرشوهرم نیمدونم چه تصمیمی داره  مثل اینکه قهر کرده با شوهرش یا میخاد جدا بشه میخاد بیاد طبقه سوم بشینه و یه پسر چهار ساله به شدت شیطون داره  که همه از دستش کلافن خودشم خیلی جیغ جیغوعه اینم بگم از اول ازدواجش همه هزینه هاشو حتی هزینه بچشو از مامان باباش میگیره. یعنی اینقدر پروهاات .طبقه سوم کامل نبود پا پشت پدرشوهرم کذاشت که تکمیل کنید من میخام جدا بشم بیام اونجا بشینم خلاصه اینا کلی هزینه کردن الان بازی در اورده که نه من با شوهرم اشتی میکنم ولی چند ماه میام اینجا میشینم بعد که شوهرم خونه خرید میرم سر زندگیم یکی نیست بگه اخه بابای پیرتو این همه مجبور کردی هزینه کنه برا چند ماه؟ نمیدونم حس میکنم یه کاسه ای زیر نیم کاسس اینا به کنار. اصلا رعایت منو نمیکنه با اینکه شوهرم بهش گفته رعایت کن جیغ اینا نزن زنم حاملس ولی دیروز چنان جیغی زد که ضربان قلبم رفت بالااا .الان میخام بدونم چیکار کنم حساب کار دستش بیاد و بفهمه باید رعایت کنه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشعوره آدم بیشعورم بیشعور اه

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

راه حلی ندارم

ولی وای اعصاب منم خورد شد 

اینه که میگن  دعا کنید و از خدا بخواید زندگی خودم خوب باشه زندگی بقیه هم خوب باشه که هرکی سر گرم زندگی خودش باشه

اینجوری اعصاب همه راحته 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

چندماه کجا بود خواهر . این دست شوهرشم میگیره میان همونجا زندگی میکنن 

یه بار جیغ کشید دستتو بذار رو شکمت و اه و ناله کن  خودتو بزن به غش و ضعف و برو دکتر .بهشون بگو دکتر گفته باید مراقب باشم بهم استرس وارد نشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم این چیزایی که گفتی به شما ربط نداره کاری از دست شما برنمیاد باید پدرشوهرت کاری کنه

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
خیلی هم ربط به شما نداره چیزایی که گفتی سخت نگیر بارداریت زهر میشه 

عزیزم اخه منم اینجا زندگی میکنم اون هزینه هام که گفتم درسته به من ربط نداره ولی اگه پدرشوهرم برا ما چیزی بخره یا بهمون کمک کنه جنگ به پا میکنه

استاتر تو چیکار به کار پدر و دختر داری؟! الان نمیخواد جدا شه با شوهرش زندگی میکنه ناراحتی؟!

اونجا خونه پدر اونه. حساب چه کاری دستش بیاد؟! چرا انقدر عروس بازی درمیاری؟! درمورد جیغ زدن هم کاری نمیتونی بکنی مادرای بچه هاس شیطون همینن خودت هم درآینده ان‌شاءالله از اینا دادا میزنی نگران نباش 

زهد ریایی،جهل مقدس...
خیلی هم ربط به شما نداره چیزایی که گفتی سخت نگیر بارداریت زهر میشه 

شما توی ی ساختمون باشی همسایت هی جیغ بزنه برات مهم نیس؟چ جالب پس ما افسرده ایم

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐