2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها وقتی رفتیت سونو حال و روز خوبی داشتین ؟ من اینقد بدویارم ک سونوی قلب رو با بدبختی تونستم زیر ...

خوب میشی عزیزم منم اونجور بودم دقیقا توسونو قلب بشدت حالم بدبود ولی الان رفته همه حالت تهوع هام

ببخشید اسی اینحا سوالمو پرسیدم

بی بی چک رو چه مدت بعد تاخیر پریود میشه استفاده کرد؟

من‌ نهایتا یه روز جابجا میشه تاریخ پریودم...این ماه همش درد و گرفتگی کمر و پا دارم دو روز گذشته دیروز بی بی منفی بود،اما هیچ خبری هم از پریود نیس

تجربه ای دارین؟

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
نظریه ناب بزن گوگل طبق اون نظریه و جمجه سرش نی نی پسره حالا ببین چی میشه توام خبرم کن مشخص شد🥰

من دیروز یازده هفتم بود رفتم خانم دکترگفت به احتمال کم دختره ولی همه حالت هام مثل پسراس همممه میگن پسره بچه تو؛ برا خودمونم فرقی نداره بچه اولمه ولی میترسم بهش دل ببندم هی بگم دخترم دخترم بعدپسرباشه ناراحت بشه😩😂گیج شدم والا

بچه ها منم هفته پیش nt ,دادم...سونوم هیچ مشکلی نداشت..اما آزمایشم ریسک سندروم داون ۱ به ۴۸۰ بود... ...

استرس نده به خودت،تو همین سایت دیدم گفتن زده ریسک از این بالاتر بوده ولی بعدا خداروشکر هیچی نبودت نگران نباش

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس