2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای که لعنت بشه منم بد گرفتمش مردم فقط...الان حالت چطوره بهتری

انشاالله بلا ازت بدور باشه فداتشم

خدارو شکر خیلی بهترم نسبت ب زمانی ک بستری شدم

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

تاانومالی صبر کن منو هرکی میدیدمیگف پسره، حتی زنای قدیم سونو وازمایش غربالگری میگفتن نمیدونم زیر 40باشه پسره ولی دختر دارم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
پاهاش یه جا بند نبود الان داشت بر میگشت سریع اینو گرفت خود دکتر خنده اش گرفت  دستاش هی بالا پای ...

خخخخخ دخترمنم دستاش اورده بود بالا تکون میداد 😂😂دلم میخواس برم عکسشو پنجاه بار ببوسم😂😂😂😍😍😍

پاهاش یه جا بند نبود الان داشت بر میگشت سریع اینو گرفت خود دکتر خنده اش گرفت  دستاش هی بالا پای ...

عزیزم، وای من انتی فرستاد خونه گف برو خرمابخور اخر وق زنگ میزنم ساعت 10نیم رفتم گف خرما خوردی گفتم ی کارتن دکتره خندید گف چ خبره😁😁😁😁گف خانم خواب بود الان ک خواب تر شده ب شکم بخواب ی دقیقه بیدارشه😁

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خخخخخ دخترمنم دستاش اورده بود بالا تکون میداد 😂😂دلم میخواس برم عکسشو پنجاه بار ببوسم😂😂😂😍😍😍

😍😍😍😍منم ی عکس خوشگل ازش دارم گف نفس نکش ازش عکس بگیرم😁